Fem realistiske fredagslinks

Fem realistiske fredagslinks

Hjemme i stuen går vi amok i øjeblikket. Ikke på hinanden eller på Viggo, husets labrador. Derimod går vi fuldstændig amok i mange af de intetsigende tv-programmer, der kører henover skærmen i denne tid. Jeg har tidligere svoret, at jeg ikke skulle se ligegyldigt fjernsyn, men jeg må i dag konstatere, at jeg slapper godt af, når ingenting flimrer på skærmen.

Mandag byder på Hammerslag, hvor en charmerende vært udfordrer 4 boligkyndige mennesker. De skal så se en bolig og herefter vurdere salgs- eller købsprisen på boligen. Den ene kyndige er mere fjollet end den anden. Men alle er oftest meget sympatiske.

Senere kommer Jægerkorpset, som skildrer mænds forsøg på at blive optaget i dette så attraktive (for nogen) Jægerkorps. Til stadighed undrer det mig, at voksne mænd gider at blive udsat for så grove løjer. Hver sin smag.

Tirsdag er et hit. Her slubrer vi Landmand søger kærlighed i os. En række mennesker fra den danske muld er på jagt efter den eneste ene, og langsomt sorteres bejlere fra. Fortsættelsen kunne fx hedde It nørd søger kærlighed – eller måske: berømthed søger kærlighed.

5 minutes of fame

Onsdag melder om endnu et boligprogram. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Hvilken titel på et tv-program. Her skal 2 værter forsøge at finde en drømmebolig til 2 forskellige par. For mig at se, er det vigtigste for den ene vært at byde ind på en bolig frem for at lytte til parrets behov.

Så vil jeg langt hellere se Løvens Hule, et reality program om iværksættere, som er på jagt efter den store erhvervssucces. En række dygtige forretningsfolk sidder på sidelinjen og byder ind på de forskellige potentialer. Og så følger man ellers hvordan det er gået, siden de rige har skudt dollars i projekterne.

Torsdag er lillefredag, og det gælder også i fjernsynet. Gift ved første blik! Et program, hvor psykologer og terapeuter har haft det tvivlsomme hverv at finde partnere til mennesker, som hungrer efter at finde den eneste ene. Tænk at mennesker ønsker at gifte sig med en anden, som de end ikke har set. 5 minutes of fame?

Endelig skal Trailerpark Danmark nævnes. Her får vi et indblik i menneskers liv på campingpladser året rundt. Altså nogle af samfundets fattigste, som ikke har andre steder at bo. Det er et hårdt liv, men heldigvis er der folk med hjertet på rette plads på pladserne.

Og så er det jo fredag med optakt til weekenden. Lad os se på lidt links, der bringer os ombord på en flyvemaskine, hjælp til design, Michelin stjerner, løb og jogging samt nyt om Apple og Mac.

https://www.emirates.com/ae/english/experience/3d-seatmap: Et af de længere links, men ret interessant, synes jeg. Træd ombord på flyvemaskinen Emirates A380. Det er næsten som at være der selv.

https://www.designwizard.com: Har du brug for at designe video eller billeder på et splitsekund? Det kan du her – også på en begrænset, men gratis basis.

https://guide.michelin.com: Og så blev årets Michelin stjerner uddelt.

https://www.runnersworld.com: Er du i dårlig form og trænger du til nyt om løb og den slags? Så tjek dette magasin ud.

https://www.macrumors.com: Et magasin på nettet, der fokuserer på en masse nyt og sladder om Apple og Mac.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.