Fem påskede fredagslinks

Fem påskede fredagslinks

Langfredagen er over os. Det er dagen, hvor dommen faldt over Jesus med korsfæstelse til følge. Alle detaljer holder jeg mig at notere her. Min viden herom er begrænset. Jeg kunne selvfølgelig foretage noget research på nettet, men det kan du selv gøre…

Og hvad skal du så foretage dig i denne forlængede weekend? Mange vælger familietamtam, påskefrokost, øl og snaps. Det er altid rart at mødes med dem, man har kær. Det er da også derfor at vi med rette bør sende det ukrainske folk vores tanker. Her er der i mange tilfælde tale om familier, der er revet itu.

Mens nogen kæmper en kamp i Ukraine, er mange andre flygtet til andre lande. I sikkerhed. Langt fra død og ødelæggelse. Og tørst og sult. Altså den diametrale modsætning til det, som mange af os her i Danmark gør i denne tid.

Krig er noget skrammel, og jeg håber inderligt at freden snart genfinder sig i området. Fred er det eneste rigtige, og det modsatte gør forhåbentlig at vi husker at sætte pris på freden. Det er desværre ikke noget vi kan tage for givet længere. Det er da også derfor at vores venner i Sverige og Finland beder om optagelse i NATO.

Jeg har ikke så meget at bidrage med. Jeg synes vi er omringet af historier fra Ukraine i øjeblikket. Med disse ord sender jeg det ukrainske folk mange kærlige tanker – og hopper direkte over til fredagslinks på Nettips.

I dag skal det handle om parkering af rumskibe, farverige drinks og cocktails, noter, en masse sjove online værktøjer samt landegrænser.

https://cocktailseeker.com: Overvejer familien ag sætte en stak drinks over? Mangler I inspiration, eller skal I have gode ideer til, hvad I stiller op men en slat gin?

https://donotes.co.uk: Har du brug for at kunne tage noter og gemme disse oppe i skyen, så du altid har adgang til dem? Så kunne det finde sted her.

https://goonlinetools.com: Her er der adgang til en række værktøjer, hvor du kan lidt af hvert. Det kan du godt bruge en lille times tid på …

https://historicborders.app: I denne tid er landegrænser aktuelt. Men hvordan har grænserne rykket sig de seneste mange, mange år? Tjek det ud her.

https://parkmyspaceship.com: Gider du lige at parkere mit rumskib?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.