Fem notérbare fredagslinks

Fem notérbare fredagslinks

EM i fodbold er i gang, og i går aftes så vi et tamt opgør imellem Tyskland og Polen. Mage til kedelig forestilling skal man da lede længe efter. Ville forestillingen mon være mere underholdende, hvis Bendtner eller andre danskere var part of the game?

Og har du lagt mærke til det danske islæt på reklamebannerne? Carlsberg er blevet til Probably. En sjov måde at brande et brand på. Og i mine øjne en genial måde at gribe moderne markedsføring an på. Probably the best beer. Man har lyst til at sige det, ikke sandt?

Det med at sige ting, går ofte nemt, men somme tider kan der være emner på bordet, som man ikke har lyst til at ytre sig om. For eksempel oplever VUC centre i Danmark at en gruppe studerende nægter at snakke om erotik, sex og andre emner, som typisk finder sted under dynen.

Og nu bliver det problematisk, synes jeg. Som uddannet lærer ser jeg store udfordringer, hvis studerende skal begynde at bestemme, hvad der skal undervises i – og hvordan det gøres. Hvem har forstanden, når det handler om uddannelse, læring og didaktik?

Er det meningen at kørelæreren fremadrettet skal acceptere at en køreelev overskrider fartgrænsen, fordi vedkommende må køre lidt stærkere i hjemlandet? Eller skal kørelæreren investere i en BMW, fordi køreeleven nægter at køre i Skoda? Eller skal køreeleven blot finde en anden kørelærer?

I dag trækker Nettips dig over i en anden, hvor du møder så spændende emner som design, skybrud rådgivning, folkemøde, Bornholm og hvid støj.

www.folkemoedet.dk: Det er så i denne weekenden at de plaprer løs på Bornholm. De snakker og snakker og siger muligvis ingenting. Jeg ønsker dem et godt møde og hylder Danmarks demokrati og ytringsfrihed.

www.bornholm.dk: For få år siden besøgte vi Bornholm. En fantastisk lækker ø, som vi gerne vender tilbage til. Desværre virker deres turistsektion på hjemmesiden ikke.

www.ds-raad.dk: I disse dage lever Danmark med risici for skybrud hist og pist. Horsens og København har mærket regnen. Få hjælp hos Dansk Skybrud Rådgivning.

www.asoftmurmur.com: Er du irriteret over de lyde, som omgiver dig? Mister du koncentrationen? Så gå ind her og slap af til lyden (hvid støj) af regnskyl, torden, bølger, vind og flammer. Eller måske fuglefløjt?

www.screenings.io: Videoklip i alverdens afskygninger, så længe det handler om design.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.