Fem neutrale fredagslinks

Fem neutrale fredagslinks

I nat fik Danmark endnu en sølvmedalje. Sara løb 400 meter mens hun hoppede over den ene hæk efter den anden. Det er hun vanvittigt god til, og hun løb faktisk så stærkt, at hun slog sin egen rekord. På under 54 sekunder løb hun 400 meter. Tænk at tid pludselig skal skelne bukke fra får.

Tid betyder også noget, når man lige er startet i skole. Husker du din første skoledag? Jeg gør det kun svagt, men jeg husker min skoletid som en god periode med gode lærere, dejlige klassekammerater og rare forældre. Skolen er jo det første fællesskab, hvor man lærer noget af andre. Eller: det gør man vel også i børnehaven, men i skolen står læring på agendaen.

Jeg er sådan set ikke i tvivl om at man ved en god skolegang får det bedste afsæt til et godt arbejdsliv. Hvis man ved at der ikke skal d i gjort, og hvis man har en fornemmelse af at De skal skrives med stort D, så går det næppe galt. 2 plus 2 er ikke altid 4, og sådan en almen god grundviden er rar at have med i bagagen. Derfor bliver jeg også altid ked af det på unges vegne, hvis de har massive stave- og regneproblemer.

Lad os overlade den slags udfordringer til skolen. Lad skolen få lov til at håndtere udfordringerne i fred og ro. Hvis skolen mener at andre skal ind over, så må det være sådan det skal være. Der er også mange meninger om Nettips og vort forum, og hvis alle meninger skulle følges, ville Nettips næppe bestå. Sådan er det med mange ting.

Også med fredagslinks. I dag tager vi dig i hånden og fører dig til it-nørder, kampagnekoder, pecha kucha, Google nørderier og Taxa Finn.

Hvilke spørgsmål skriver folk mon i Google? Det kan tjenesten Storybase hjælpe dig med.

I går aftes tog vi ned på Kammerateriet i Svendborg for at se og høre Pecha Kucha. Det er et spændende tiltag, som du bør vide meget mere om.

Er du interesseret i Frederiksberg og København og vide meget mere lokalhistorisk. Så snyd ikke dig selv for Taxa Finn.

Hvis du er gambler og ønsker at score gevinster på nettet, er der rig mulighed for det. Såkaldte kampagnekoder er der rigeligt af. Gå til spilnu.dks kampagnekoder.

Som rosinen i pølseenden. Hvis du gerne vil vide hvordan du gør det ene og det andet på en computer, så tjek How to geek.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.