Fem melodiske lørdagslinks

Fem melodiske lørdagslinks

Jeg beklager at disse fredagslinks i denne uge er omdøbt til lørdagslinks. Jeg nåede simpelt hen ikke at lægge links på Nettips i går (fredag), idet vi tog en hyggetur til København. Vejret var absolut ok, og vi nød den danske hovedstad.

En ultrakort tur på Strøget, en møghamrende hyggelig med sønnike på Nørrebro, en kioskøl på Ofelias Plads, en fadøl i Nyhavn samt en metrotur til Enghave Plads. Vi fandt lidt aftensmad på Vesterbro, og så tog vi toget hjem klokken 20. Vi landede i Svendborg klokken 22.

Sådan en fredag kan noget. Vi elsker at komme ud og være en del af det dynamiske liv, men vi elsker også at komme hjem til ”trygge” Sydfyn. Ude godt – hjemme bedst. Vi sætter altid pris på at komme ud og opleve ting og sager, og vi prioriterer oplevelser pænt højt herhjemme.

Rudkøbing og Lundeborg – og alle de andre dejlige steder

Det kan såmænd også være en lørdagstur til Rudkøbing eller en gåtur ved Lundeborg. Mange ved at vi er vældig glade for at bo i Svendborg, men det er ikke ensbetydende med at vi er hardcore matrikelnarkomaner. Det er altid dejligt at komme ud og opleve andre ting andre steder.

Og Danmark er et helt specielt sted at befinde sig. Vi er omringet af skøn natur, og vores levestandard er generelt meget høj. Jo, jeg ved godt at det ikke er alle, som lige kan trække nogle penge ud af budgettet for at tage en tur til København. Det er nemlig ikke billigt at befinde sig i hovedstaden.

Alting koster, men man kommer langt for pengene, hvis man husker at sætte pris på de små oplevelser. For eksempel de to små egern på en kirkegård tæt på Østerbro, eller de søde små puslinge, som legede på Enghave Plads.

Det er lørdag og igen har vores trofaste gæstelinker alias Martin Bo sendt os links. Stor tak til dig, MB! I dag handler de om den dejlige øl, tips til Microsoft Windows og freeware, anatomi og fysiologi samt Radio Mars.

https://www.deskmodder.de: Vi lægger ud med noget så sjældent som et tysk websted, som nørder i tips, tricks og nyheder på it-siden.

https://www.getbodysmart.com: Vi tager et skifte her. Her lærer du om fysiologi og anatomi på interaktiv facon.

https://ølfestival.dk: Her handler det om den gyldne drik: øl!

https://www.thewindowsclub.com: Vi nørder lidt videre i Microsoft Windows. Tjek også den interessante Downloads-sektion.

https://radiomars.dk: Radio Mars er en digital radiostation skabt af Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.