Fem let-forsinkede fredagslinks

Fem let-forsinkede fredagslinks

Prince har forladt bygningen. Hvilken skam. En lille mand, der var større end de fleste. Guitarsoloen bør straks indgå i enhver form for guitar-kanon. Trods mærkværdigheder og mystiske ideer var Prince manden, som kunne få os op af stolene og nikke anerkendende.

Kiss! Jeg husker stadig en ferie i daværende Jugoslavien, hvor jeg på et obskurt marked købte en vinylskive med Prince. Alphabet Street var det første nummer på skiven. Mener jeg. Kan det passe? Men Prince vil altid stå i ethvert rockleksikon. Og popleksikon.

I dag fik jeg slået 18 huller i Svendborg. Golf er en dejlig sport, og da vi skulle slå ud 8.45 nåede jeg ikke at få lagt mine fredagslinks ud. Sågar skrevet dem. Så det gør jeg nu. Mens jeg lytter til Prince.

Weekenden står i konfirmationernes tegn. Et stort tillykke til dem herfra. Nyd dagen. Også den i morgen. Og i overmorgen. Også den blå mandag. Men nyd dagen. Helst hver dag.

Pludselig kan tingene ændre sig. Måske dukker en uventet ubåd op i Storebælt. Måske bliver man skudt – også selv om man er speedwaystjerne. Måske dukker en jaloux eks-kæreste op og ødelægger alt på nul komma fem.

Nu fejrer vi konfirmanderne. Et stort tillykke til dem og livet. Lad os hylde det flotte forår – også selv om der måske dukker lidt hagl og slud op. Pyt! Solen skinner snart igen. Og foråret, blomsterne og fuglene titter frem.

Dagens fredagslinks tager dig i hånden hen til spændende steder. Se for eksempel på et foredrag med en kendt, ferie i Tyskland, Prince, WordPress eller smarte, gratis værktøjer.

www.goldiesparade.co.uk: Prince! Sov godt og hvil i fred. Du ændrede på mange ting. I den positive retning forstås. Her får du en hyldest til prinsen, som vel egentlig var kongen!

www.quirktools.com: Her får du 4 smarte værktøjer online. Se for eksempel hvordan en hjemmeside opfører sig i forskellige skærmopløsninger eller i responsivt design.

www.wpexplorer.com: WPExplorer er et fremragende sted, hvis du vil suge viden om WordPress i dig. Artikler, tips og tricks samt gratis ting. Nam nam.

www.ferienhof-wuchner.de: Hvis du agter at holde ferie i Tyskland – og det anbefaler jeg på det varmeste – så overvej at tage en uges ophold her. Schwarzwald er fantastisk, og folkene der er så venlige. Vi ferierede hos familien Wuchner. Gode minder kan man ikke tage fra os.

www.foredragsholdere.com: Er du ude efter at booke et foredrag med en kendt person, så søg inspiration her. Men for pokker en ligegyldig, kedelig website. Man burde sælge dem en moderne, tidssvarende website …

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.