Fem langelandske fredagslinks

Fem langelandske fredagslinks

Ugens fredagslinks dedikeres til de gode folk på Langeland. Igen viser disse prægtige mennesker et stort og flot sammenhold, og når den såkaldte regering forsøger at trumfe dumme beslutninger igennem, viser langelænderne, at det vil de ikke finde sig i. Heldigvis.

Og det gælder naturligvis hele Sydfyn. Regeringen er efterhånden blevet lidt for dygtig, og nu bør Mette & co finde taktstokken frem igen og vise mandsmod og fornuft. De har ganske enkelt klokket alt for meget i det på det seneste, så hvis de ikke tager sig sammen, skal Danmark have ny statsminister efter næste valg.

Enhver med forstand på medmenneskelighed og tryghed kan se at det er helt ude i hampen at placere et udrejsecenter på en sydfynsk ø, der kæmper for overlevelse. Hvis du endnu ikke har været på Langeland, så start bilen op og kør derover. Det er en af de skønneste pletter på Danmarkskortet.

Hvad drømmer Mathias mon om?

Langeland byder på så mange smukke steder, lige fra Nord i Lohals til syd i Bagenkop. Og at placere et udrejsecenter sydpå – lige ved siden af Danmarks bedste landsby anno 2011 og ved siden af de vilde heste ved Gulstav – det er en parodi. Det er også en parodi, når politikere taler for deres syge moster. Og det gør Mathias. Desværre for ham kunne jeg virkelig godt lide engang.

Nu har han indtaget en ministertaburet, og når mor siger han skal sige Ja, så siger han Ja. Og hvis mutti siger at han skal bukke sig, så bukker han. Det har kostet hans nattesøvn de seneste uger. Det gætter jeg i al fald på. Mathias drømmer måske om Syrien. Om Rwanda. Om Bagenkop. Om Lindholm. Men kun måske.

Jeg glæder mig i disse sekunder over, at flertallet er imod regeringen. Det trænger regeringen til. Så lad os få fornuften tilbage. På tirsdag. På tirsdag. Hvis fornuften sejrer på tirsdag, har regeringen måske en chance for at fortsætte på magten. Men kun måske.

Fredagens links kalder på så forskellige ting som Bagenkop, videoredigering, en konkurrence, nyheder og en ord-maskine.

https://www.bagenkop-info.dk: Bagenkop – vi hylder jer!

https://www.seedstarsworld.com: Her handler det om en konkurrence. Ikke en sportsbegivenhed men en opstartsting.

https://spark.news12.com: Her får du serveret nyheder.

https://www.wordtracker.com: Her er en god kilde til SEO-nørder. Altså folk, som synes at søgemaskineoptimering er interessant. Find gode forslag til relevante søgeord.

https://www.lwks.com: Skal du redigere videofilm eller -klip? Så bør du kaste et blik på Lightworks.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.