Fem kursende fredagslinks

Fem kursende fredagslinks

Ugen har været en anelse hektisk for mig. Den har nemlig stået i kursernes tegn, hvor jeg tirsdag og torsdag underviste på 2 forskellige kurser: introduktion til WordPress om tirsdagen og Søgemaskineoptimering om torsdagen. I dag klapper jeg hesten en smule.

Normalt sidder jeg ved mit skrivebord og arbejder med virksomheders hjemmesider i WordPress. Desuden hjælper jeg virksomhederne med søgemaskineoptimering, som på jævnt dansk også hedder SEO. De 3 bogstaver står for Search Engine Optimization, og det er såmænd ikke raketvidenskab at forbedre ens placeringer i Google.

Ingen garanti for side 1

Dog garanterer jeg aldrig side 1-placeringer. Det er der nemlig kun én, som kan bestemme: Fætter Google himself. Vi andre kan forsøge at gøre hjemmesiderne så interessante, brugervenlige og læsevenlige, at Google anbefaler hjemmesiden ved at lægge den på side 1. Men at garantere en side 1 placering er useriøst. Naturligvis med mindre at man lover, at tømrermester Knud Hansen fra Svendborg kan komme ind på side 1, hvis man optimerer søgesætningen ”tømrermester knud hansen svendborg” …

Nå, det jeg ville fortælle er at det er rart at komme ud og møde andre mennesker i kursussituationen. Der er immervæk stor forskel på at sidde på sit kontor og nørde i WordPress og SEO og så komme ud og møde mennesker af kød og blod og få en dialog i gang med kursisterne. Der er noget særdeles berigende ved at være i sociale sammenhænge.

Kurser i WordPress og SEO kan vel sagtens betegnes som værende noget nørdede. Ikke desto mindre er kursisterne helt almindelige mennesker som du og jeg, der blot gerne vil styre nogle ting selv frem for at lade andre gøre det for sig. Der er stor tilfredshed i at man selv kan udrette noget, og at man ikke er afhængig af andres ekspertise.

Brug andres ekspertise

Personligt udnytter jeg selv andres ekspertise. Det gør jeg for eksempel, når bilen køres på værksted, eller når jeg skal have ny vaskemaskine. Torben i Punkt 1 i Ringe ved alt om den slags, og det er da muligt at jeg kan læse mig til mange facts på internettet. Jeg foretrækker dog helt klart at lade fagfolk råde mig. Jeg sparer en masse tid, og så interessant er test af vaskemaskiner jo heller ikke …

Det er fredag og vi skal i gang med de sædvanlige fredagslinks. På denne solrige dag vil jeg gerne invitere dig med til en dygtig, dansk smykkedesigner, en dygtig kvinde med forstand på børn, unge og voksne, 2 consult-virksomheder der ved hvad de taler om samt DBU. Vi hepper på dansk sejr søndag aften.

www.bygabay.dk: Øh, hvordan du udtaler det? Jo: (Bai Gabai). Det var ikke svært, vel? Her får du kvalitets smykker i unikt design. Øreringe, halskæder og andre forkælelser til fruen.

www.sensitiv-coaching.dk: Mette er terapeut og coach og hun hjælper børn, unge og voksne med deres daglige udfordringer.

www.demontconsult.dk: Hos Demont Consult får du hjælp til rekruttering og headhunting. Vi snakker om merværdi i og til din virksomhed.

www.hvidtconsult.dk: Vi snupper endnu et dansk domæne og endnu en consult, denne gang Hvidt Consult, som hjælper med lederskab, teamudvikling og coaching.

www.dbu.dk: Torsdag aften vandt Danmark i Montenegro og på søndag skal vi helst slå Rumænien. Jeg besøger aldrig DBUs hjemmeside, men jeg giver gerne et landsholdssympatiklik.

www.mujjo.com: Ps. Jeg har lovet Remy et fredagslink. Tjek lige hans lækre covers ud til diverse iPhones, inklusiv de spritnye modeller. Lækkert arbejde.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.