Fem krænkende fredagslinks

Fem krænkende fredagslinks

Efteråret har meldt sin ankomst her i Svendborg her til morgen. Ikke fordi der suser og blæser i vilden sky, men regnen ser ud til at have vundet en midlertidig kamp, så cykelturen til kontoret blev overstået iført regntøj. Og så går det jo nok alligevel.

Vi kan lige så godt vænne os til at det gode vejr afløses af et lidt mere barsk klima, men det er heldigvis kun for en periode. Om nogle måneder bliver dagene lysere, og mens pigerne finder nederdelene frem, kan det være at drengene hiver de krøllede shorts ud af skabene.

Og jeg glæder mig allerede til at rose både drenge og piger for den smukke påklædning, som de snart vil berige samfundet med. Og jeg er faktisk ret overbevist om at jeg både vil rose pigerne og drengene. Hvis jeg kun roser pigerne, risikerer jeg at få en ækel etiket lagt på min personlighed.

Det kønsløse samfund

Den seneste tid har budt på store diskussioner om sexisme og krænkelse. Der er ingen tvivl om at der foregår mange ulækre ting på uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, hvor mænd og kvinder bliver udsat for chikaner af værste skuffe. Heldigvis er jeg dog også så naiv at tro, at anerkendelserne fyger derude i det danske samfund.

Danskerne kunne muligvis godt være bedre til at anerkende kolleger og studiekammerater, men det falder os måske lidt svært. Jeg er overbevist om at vi kunne lære meget af andre lande, hvor det er helt naturligt at rose hinanden. Så det agter jeg altså at blive bedre til. At rose mine medmennesker.

Det gælder også mine kvindelige medborgere. Jeg vil tillade mig at rose deres påklædning, udseende eller duft, hvis jeg synes det falder naturligt ind. Det skal være tåleligt at vi roser hinanden, hvis der er grund til det. Jeg ville hade et samfund, der bliver totalt kønsløst, hvor vi ikke kan anerkende en nederdel eller et par shorts uden at vi straks skal have skudt i skoene, at vi er en forbandet sexist.

Med disse ord blev det omsider fredag, og mens regnen pisker ned, kan vi muntre os på nettet og kigge på hjemmesider, der handler om billedreduktion, handymand i Svendborg, tegneredskab, hjemmesider og inspiration.

https://handymand.eu: Min gode ven, Torben, har startet en handymand service op i Svendborg. Stort held og lykke, min ven.

https://kleki.com: Så kan du tegne løs på et stykke papir med forskellige pensler. God legelyst.

https://www.similarsites.com: Mangler du inspiration til nyttige hjemmesider? Så indtast en webadresse i søgefeltet. Vupti: så har du snart lignende hjemmesider på tallerkenen.

https://squoosh.app: Har du brug for at reducere et billedes fysiske størrelse eller reducere billedets fylde? Prøv denne smarte online kompressor.

https://downforeveryoneorjustme.com: Her står du og skal bruge informationer fra en bestemt hjemmeside, og så er den nede. Eller er det dig der har et problem? Det kan du finde ud af her.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.