Fem knusende fredagslinks

Fem knusende fredagslinks

Mange børn, unge og voksne går til efterårsferie i dag. Vi nærmer os nemlig starten af uge 42, som er den uge i Danmark, hvor nogen fik den geniale idé at tage et break fra skolernes uendelige jagen og reageren. Ungerne har jo været i aktion siden august, og der er derfor fløjtet til halvleg, inden juleferien kalder.

For få år siden havde jeg selv disse ferier. Som eks-underviser i en privatskole og siden en erhvervsskole stiftede jeg årligt bekendtskab med efterårsferie. Det kan anbefales. Jeg må dog konstatere at efter jeg startede op med selvstændig virksomhed har jeg fået et andet syn på ferier og den slags.  Inden nu nogen får den tanke, at skolelærerne har det alt for godt, så husk at de fleste lærere arbejder over 40 timer om ugen.

Som selvstændig erhvervsdrivende handler det om at få produceret så meget, at man kan tillade sig at lægge lidt penge til side til strenge tider. Man kan ikke tage noget for givet, og hvis du har en god periode, så husk at spare lidt sammen, for snart kan en tynd periode tage sit indtog i din virksomhed.

Motivation – den afgørende faktor?

En helt anden ting er motivationen. Som relativ nystartet selvstændig er min motivation i top, og jeg græder mig ikke selv i søvn hver aften, fordi jeg igen bliver snydt for 5 labre fridage. I stedet glæder jeg mig over, at andre har brug for mine evner og kompetencer, og derfor nyder jeg at cykle på arbejde hver dag.

Motivation er et ufatteligt vigtigt begreb, og hvis motivationen mangler, er det noget værre hø. Det er nemlig tit motivationen, der driver værket. Ingen motivation – ingen glæde – masser af tomhed. Sådan har jeg det også med Nettips. Motivationen er som regel helt i top, mens tiden desværre afholder mig fra at udvikle endnu mere på hjemmesiden her. Heldigvis har jeg gode og dygtige folk omkring mig. En stor tak til dem.

Er du motiveret til at klikke på mine fredagslinks? I så fald skal du gøre dig parat til at opleve lidt af hvert i dag. Jeg hiver dig nemlig ind på hjemmesider, som handler om vejret, Huffington, videoredigering, CSS samt svage passwords.

www.huffingtonpost.com: Verdens mest berømte blog, som blev et nyhedsmedie, som i dag er en fuldblods online inspirationskilde til kilder …

www.css-weekly.com: Er du interesseret i CSS, altså Cascade Styling Sheet, som er sådan noget kode-noget, der bestemmer udseendet på en hjemmeside? Så abonner på dette enestående nyhedsbrev.

www.openshotvideo.com: Videoredigering er ikke for børn. Pro’erne anvender Final Cut Pro eller Premiere Pro, men her kan du downloade et gratis værktøj til Linux.

www.trypap.com: Har du et favorit password? Så prøv at tjekke efter om det er værd at bruge, set med sikkerhedsbriller. Tag det nu ikke personligt, hvis du bliver svinet til.

www.vejret.dk: Jeg ville tjekke vejret i næste uge, men blev noget overrasket over, hvem der ejer domænet Vejret.dk.

Læs også

1 Comments

  1. Allan F

    Jeg fik mig både et tiltrængt smil på læben, da jeg tjekkede mit “favorit password”, og jeg blev endnu gladere for min glimrende password manager Dashlane Premium, som jeg for øvrigt erhvervede livstidslicens til, da jeg på nettips.dk så chancen til at blive beta-tester.

    Huffington Post og foretagenet’s besynderlige tilgang til demokratisk udfald, giver jeg ikke en bøjet 5 øre for. Dertil er situationen i Verden for alvorlig – og min respekt for USA’s president, Donald Trump, for stor. Denne selfmade man…so to speak, er jo Huff’s yndlingsoffer på lavplan. En passende modvægt er heldigvis tilgængelig, og den hedder Fox News. I øvrigt skal man være bosat i USA, hvis man vil have en forståelse for, hvorfor, ObamaCare, er så upopulær. Det omtaler Fox skam også!
    http://www.foxnews.com

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.