Fem interesserede fredagslinks

Fem interesserede fredagslinks

Et blik ud af vinduet her på femte sal fortæller, at det er tåget derude. Jeg kan skimte bygningerne overfor, mens vand, Tåsinge, Thurø og havnen er helt væk – ude af øje. Men ikke ude af sind. Selv om man ikke kan se ting, er det jo ikke ensbetydende med, at tingene ikke er der.

Sådan er det med så mange ting i livet. Venlighed. Hjælpsomhed. Kærlighed. Overbærenhed. Måske har du svært ved at få øje på de rette personer, hvis du står i en bestemt situation. Måske tænker du, at der ikke er nogen som kan hjælpe dig eller stå stand by i en given placering. Men det skulle undre, hvis virkeligheden er sådan.

Og dette er således også en opfordring til dig. Er du klar til at hjælpe din næste, hvis vedkommende står i en given situation, hvor vedkommende kan bruge din assistance? Øhm, lad os se på nogle cases (for at bruge et u-dansk ord).

Naboen, kollegaen eller partneren

Naboen. Har du set ham eller hende for nyligt? Hilste du på ham sidst i fik øjenkontakt, og har du spurgt til hans liv for nyligt? Måske er han blevet fyret fra sit job. Måske er han blevet farfar. Måske har han fået ny robotstøvsuger. Spørg ind og virk interesseret.

Kollegaen. Viser hun tegn på usikkerhed i øjeblikket? Storsmiler hun? Måske har hun fået nye spændende opgaver. Måske har hun mødt den helt rette og er forelsket til op over begge ører. Måske skal hun være mormor. Måske skal hun hente sin nye Tesla i næste uge. Spørg ind og virk interesseret.

Partneren. Er han stille? Eller er hans tolerance skærpet ind til det helt umulige? Har han udfordringer med kolleger eller kunder? Måske har han glemt sin puk-kode til telefonen. Måske har han et problem med spil på nettet. Måske har han tømmermænd. Måske tager han antræk til at fri til dig. Spørg ind og virk interesseret.

Nogle gange tror vi at vi kan se og mærke det der sker omkring os. Og det kan vi da også i de fleste tilfælde. Dog er jeg sikker på, at mange vil sætte stor pris på din interesse, hvis du indgår i en snak eller dialog med vedkommende. Spørg ind og virk interesseret.

Og interesseret kan vi sagtens være i denne omgang fredagslinks. I dag skal vi ind til et linktræ, lønningsdag, DaFlore, kultur og backup uden download.

https://linktr.ee: Her kan du oprette en gratis profil og derefter stille en række nyttige links op, som du selv og andre kan have glæde af.

https://lønningsdag.dk: Tak til Guffi i forummet for dette geniale link.

https://daflore.dk: Den gode Daniel går online med egen hjemmeside. Tjek den ud.

https://soundvenue.com: Dansk kulturmagasin af de store.

https://www.aomeisoftware.com: Mystisk måde at friste folk til at downloade gode programmer på.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.