Fem idylliserede fredagslinks

Fem idylliserede fredagslinks

Sensommeren rammer os. Vi sover med vinduerne åbne og det fornemmes næsten som tropenætter i det sydeuropæiske. Livet bliver på mange måder lidt lettere, når vejret er godt. Sådan føles det i al fald.

Grillen tændes, og det føles som om at madlavning bliver nemmere og mindre besværligt, når man kyler kød på den varme flade. Især hvis man har bekvemmelighedsgrill som mig (altså gasgrill). Den hypotese med at grillkulsmad smager bedre end gasgrillsmad må de længere ud i skoven med.

Et af ugens højdepunkter var FC Københavns avancement til Champions League. Nu er jeg lidt af en fodboldtosse, og det glæder altid ældre mænd som undertegnede, når det går danske hold godt. Faktisk er det suverænt at FCK kom videre, for nu bliver vinteren pludselig lidt nemmere at komme igennem.

Fodbold og rockmusik

Jeg er fjollet med at se Champions League, og når vi nu atter har et dansk hold med, er det næsten som at få fløde til jordbær. Nuvel, jeg ved godt at FCK næppe spadserer helt med frem til finalerunden i Champions League, men de er med og repræsenterer dansk fodbold. Tillykke og tak!

Sønderjyske og Brøndby forsøgte at komme videre i Europa League, desværre uden held. Nå, pyt. Livet går videre. Heldigvis da. Vi skal i gang med fredagens links, som i dag peger på vidt forskellige elementer. Du får blandt andet billige t-shirts, bonus til oddset, tips til WordPress og en fantastisk radiostation i Seattle.

En af de fedeste radiostationer jeg kender, er amerikanske KEXP. Det helt specielle er nemlig, at de har eget livestudie, hvor meget anerkendte bands optræder en gang imellem. Eksempelvis har jeg lyttet og set optagelsen med War on Drugs adskillige gange.

Oddser du på fodboldresultater? Det gør jeg. Forskellige steder faktisk, alt efter hvor odds er bedst. For eksempel hos Unibet. Gå til Unibets bonusinformation.

Arbejder du med CMS løsningen WordPress? Så tjek WPBeginner ud. Her finder du mange gode fif. Og ja, nogen påstår at WordPress ikke er en CMS, men det synes jeg altså…

Jeg er så stjerneheldig at arbejde sammen med Kristine Karlshøj, som kan rigtigt mange ting i det pulserende erhvervsliv. Hun er blandt andet proceskonsulent. Snart optræder vi sammen, når vi fortæller om virkelige og virtuelle netværk. Og det bliver ikke kedeligt!

Endelig et domæne, der siger alt: Billigetshirt.dk. Her er man ikke i tvivl om, hvad man får, eller rettere: køber. Jeg har ikke erfaringer med firmaet, men hvis de har et ekstra godt og billigt tilbud, må de gerne kontakte mig.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.