Fem hvide fredagslinks

Fem hvide fredagslinks

Som kom vinteren til Danmark, og vi burde jo også være skuffet, hvis det ikke var tilfældet. Alle medier i det danske og ganske land havde jo råbt, at ulven kommer, så hvis sne og kulde var udeblevet, var vi nok mange, som var blevet skuffede.

Skuffelse er en svær ting, og en af mine yndlingscitater går i retning af, at ”skuffelse er en konsekvens af bristede drømme”.  Nu har jeg ganske vist ikke børn i kælkealderen længere, så sneen bekommer mig ikke nødvendigvis særligt godt.

Dog nød jeg i går at se 2 friske drenge gå hjemad ved 19.30-tiden efter en god dag på den lokale kælkebakke. De har formentlig været omkring 12 år gamle, og selv om det var mørkt, kunne jeg godt opfatte deres tilfredshed. Havde det været lyst, ville jeg med garanti også kunne have spottet deres røde kinder.

Kommer ulven?

Sne lægger op til besvær for nogen og til leg for andre. Sådan er det jo for mange ting i livet. Mens nogen synes det er noget bøvl, finder andre tingene bekvemme, nyttige eller forbedrende. Uddannelse? Er det et nødvendigt onde, et tidsspilde eller en gevinst? Det kommer helt an på øjnene, som ser.

Som sagt var det meteorologerne, der råbte Ulven kommer. Og de fik ret. Sneen kom. Nogle steder. Blandt andet her på Sydfyn, hvor et mindre kaos indtraf. Næsten som et lyn fra en blå himmel. I Jylland kom ulven for et par år siden, og det har tilsyneladende kostet andre dyr livet. For eksempel får i metermål.

I dag er det fredag, og i morgen skal jeg lytte til Steven Wilson i Vega. Hvis du ikke kender ham, så tjek nedenstående link ud. Og eventuelt de 4 andre også. De handler nemlig om

 

www.stevenwilsonhq.com: Steven Wilson er den helt store gave til folket, hvis man kan tåle at lytte til progressiv rock. Han er et multi- og monstertalent udi musikken, og han var blandt andet en af de store figurer i det hedengangne band Porcupine Tree.

www.sne.dk: Når du besøger dette domæne, bliver du måske skuffet. Måske trækker du på smilebåndet.

www.morphthing.com: Hvis du ikke ved, hvad morphing er, bør du besøge dette websted. Hav et billede af dig selv klar. Så kan du nemlig skabe en blanding mellem dig selv og for eksempel Barack O’Bama, Brad Pitt eller Lady Gaga.

www.whatismyscreenresolution.com: Forleden dag havde jeg behov for at kende til en kundes skærmopløsning. Det kan være svært at forklare folk over en telefon, for sidder de på en Mac, en Windows eller en Linux maskine? Klik ind her og få svaret.

www.oscobo.com: Denne søgemaskine kendte jeg ikke. Den hedder Oscobo og minder ret meget om Googles univers. Den skulle efter sigende beskytte dit privatliv og værne om disse essentielle ting i vores Cyberliv.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.