Fem hømske fredagslinks

Fem hømske fredagslinks

Min hund hedder Viggo. Det er den sødeste, sorte labrador på snart 4 år. Viggo har et godt gemyt, og vi i familien nyder at gå ture med ham. Han har mod på livet. Lyst til at se nye ting. Og snuse. Han snuser hele tiden. Nogle gange mere end andre.

Viggo både spiser og drikker godt. Hans vandskål fyldes op et par gange eller 3 hver dag. Han slubrer vandet i sig. ”A horse”, siger jeg somme tider. For han drikker som en hest. Og han spiser som en hest. Han er jo en labrador. Så han spiser alt, hvad der går hans næse forbi. Og det der ikke går forbi.

Når hunde spiser og drikker, skal de også besørge. Præcis som vi mennesker skal. Hvad der bkommer ind, må også ud. Og sådan har Viggo det også. Så når vi går ture i Svendborg, har vi altid en lortepose på os. For Viggo er sådan set lige glad med, hvor han skider. Hvis han skal, så skal han.

Det kan være på et fortov. I en skov. På en mark. Hvor som helst. Hvis Viggos efterladenskaber kan genere andre, tager vi det altid med os. Vi finder en lortepose frem, samler hømhømmen op, lukker posen til med en knude, og smider den i skraldespanden, når vi kommer hjem. Vi gør en borgerpligt. Synes vi.

Tag posen med hjem!

Det er der også andre, der gør. Naturligvis. Det gør langt de fleste hundeejere. Samler deres hundes efterladenskaber op. Hvad der kan hidse mig op, er når hundejere, som har brugt krudt på at samle hundelorten op, herefter smider lorteposen et tilfældigt sted i naturen.

Tit ser jeg lorteposer med fyld ligge på fliser, i hække, på græsplæner, i skoven. Stort set overalt. Og hver gang tænker jeg: hvordan kan det være at du samler din hunds naturlige efterladenskaber op i en plasticpose, for derefter at forurene naturen med din plast? Tåbe!

Og så blev det fredag med fredagslinks til følge. I dag skal det handle om badminton, videoredigering, formel 1 racerløb og terapi.

https://www.apple.com/ph/imovie: Jeg havde brug for at redigere en video på min Mac, så jeg faldt over iMovie.

https://www.videoproc.com/video-editing-software: Jeg faldt også over denne her. Har du et godt tip til gratis videoredigering på Mac og Windows?

https://www.allenglandbadminton.com: Som gammel badmintonspiller elsker jeg bare denne spitze turnering i Birmimgham.

https://www.bmf1.dk/tv: Så er der andre der er Formel 1-tosser. Når der er løb, kan du se tv-oversigter her. Tak til Guffi for linket i vores debatforum.

https://langelandsterapeuten.dk: Langelandsterapeuten holder til på Langeland, hvor han hjælper for alkoholmisbrug og medicinafhængighed.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.