Fem hackede fredagslinks

Fem hackede fredagslinks

Halløj dér. ER du en af de mange danskere, som hver søndag formiddag lyttede til Café Hack? I så fald skal du lytte til noget andet i overmorgen. Café Hack er nemlig fortid på DR. Café Hack har nemlig tilsyneladende gjort noget de ikke skulle gøre. Og så blev DR sure.

Det er aldrig rart at blive uvenner med andre. Jeg kender det godt. Jeg har ikke kun venner. Der er også uvenner imellem. Eller rettere: uvenner er jo nogle gange sådan nogle mennesker som man skændes med. Dem har jeg ikke mange af.

Men der er givetvis masser af mennesker derude, som ikke bryder sig om mig. Og derfor smiler de ikke til mig. Det synes jeg er en skam. Jeg bryder mig nemlig ikke om at være uvenner med folk, og det er heldigvis meget sjældent at jeg bliver uvenner med andre mennesker.

For et stykke tid siden blev jeg uenig med en kunde. Vi havde forskellige forventninger til forløbet, og i mange år har mit skjulet motto været:

Skuffelse er en konsekvens af bristede drømme

Og det var vel hvad der var tale om i situationen: kunden troede at jeg ville sørge for at Plan A blev fulgt, mens jeg var af den overbevisning, at kunden ville bede mig om at sætte Plan A i gang. Det gjorde kunden ikke, og derfor blev Plan A aldrig sat i gang.

Sådan er det en gang imellem. Misforståelser bryder venskaber og ægteskaber, og alting kan pludselig se helt anderledes ud. Fra det ene øjeblik til det andet. Øjeblikke er der mange af, og mit budskab er at du udnytter ethvert øjeblik og sikrer dig, at eventuelle misforståelser ikke ødelægger  venskaber.

Denne runde fredagslinks byder på lidt af hvert. Tjek en hjemmesides kvalitet. Eller send dine Gmails når du ønsker det. Eller se den laaaaaaaange hest. Eller mød en ægte guitarnørd. Eller oplev ægte kunst – skabt af en computer.

endless.horse: Lad os starte i den mærkelige ende. Den endeløse hest er på spil. Scroll løs og fortæl mig om hesten har 4 hestesko på.

www.guitariet.dk: Er du guitarfreak? Så besøg Guitariet, som tilsyneladende er et sted, hvor en unavngiven fætter producerer guitarer.

Computere kan meget i dag. Sågar male ægte kunst. Også kunst som kendte kunstnere ville have malet. Se dette eksempel på en ægte Rembrandt . Næsten ægte.

www.boomeranggmail.com: Boomerang er en gratis extension, som du kan koble til din Gmail. Dermed har du mulighed for at planlægge hvornår dine mails skal skydes af sted.

www.woorank.com: Hvordan klarer dine favorithjemmesider sig, hvis eksperter inden for SEO bliver spurgt? Det kan du få vished om her. Måske.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.