Fem guidende fredagslinks

Fem guidende fredagslinks

Ude godt – hjemme bedst. Det er vi mange der kan nikke genkendende til. Ikke desto mindre nyder jeg altid at være væk hjemmefra. Det er berigende på alle leder og kanter at se nye og andre steder end de sædvanlige omgivelser som huserer til dagligt.

Det er egentlig lige gyldigt hvor langt væk man skal for at opleve nye ting. En tur på 20 km til Rudkøbing eller Faaborg er oftest nok. Bare det at se og mærke andre steder, personer og dyr kan løfte enhver dag op på et højere niveau.

Hvis turen er med overnatning, er det bedøvende lige meget om man bor på hotel, vandrerhjem, AirBnB eller andetsteds. Det er jo ikke på værelset at man mærker verdenen. Det er ude i den rå natur.

I går var jeg på en dejlig oplevelse på Nørrebro. Her mødtes jeg med en efterhånden rigtig god bekendt, hvor vi havde sat stævne med en tredje god ven, men på grund af sygdom måtte han melde pas. Ikke desto mindre fik vi 3 gode timer sammen på Nørrebro.

Lokal guide beriger turen

Vi var på bodega og på cafe, og jeg besøgte et særdeles spændende værested. Hvis jeg havde været på tur alene, havde jeg aldrig set eller mærket disse 3 spændende steder. At tage på tur alene kan være lækkert, men det er bestemt også suverænt at have en lokal guide med på hånd.

Ferie og forlængede weekender er sundt for sjælen, og man bliver i øvrigt så dejligt træt i kinderne, når man sidder hjemme i sofaen efter dagens dont. En kold øl eller en varm kop kakao er ikke de værste man kan tage til sig oven på en dag med nye indtryk.

I dag er det fredag og vi skal traditionen tro lidt omkring på Cyberspace. Vi skal besøge et idyllisk hotel i Svendborg, på bodega i København, bookinger af busser, økonomisk rådgivning samt computerspil i Tyskland.

www.hotelaeroe.dk: Hotel Ærø er et varmt, dejligt og idyllisk hotel ved Svendborg Havn – lige ned til Ærø færgerne.

www.klovnensbodega.dk: Her bevæger vi os over i en anden boldgade, hvor denne bodega på Nørrebro byder på klovne – på væg forstås.

www.finansplan.dk: Har du behov for rådgivning om økonomi? Uanset om du er privat eller erhver får du assistance hos Finansplan.

www.deutschland-spielt.de: I Tyskland sætter de pris på et godt computerspil, så det kan du downloade fra denne side, som jeg ikke kender.

www.bus.dk: Her får du intet mindre end portalen for booking af bus og turisttrafik i Danmark.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.