Fem gruelige fredagslinks

Fem gruelige fredagslinks

Surfer du nettet tyndt på må og få? Trænger du til lidt anderledes inspiration? Så vær glad for at du faldt over disse linjer på Nettips.dk, for nu vil vi gøre visse ting lettere for dig. Vi vil nemlig vise dig nogle hjemmesider, som du vil elske at hade. Eller måske hade at elske.

http://you.regettingold.com:
Her indtaster du din fødselsdato, og så får du ellers foræret kølige facts om din situation. Hvilke celebs der er på alder med dig, eller det der er værre. For eksempel er jeg på alder med en dygtig fodboldspiller og en skuespillerinde – hvis man lægger deres alder sammen. Jeg får desuden at vide at John Lennon mødte Yoko Ono samme år som jeg blev født. At Martin Luther King blev skudt da jeg var et par år gammel. At Michael Jackson udgav Thriller, da jeg var 17 år. At prinisesse Di døde da jeg var 31. At Twitter fik sin debut, da jeg fyldte 40.

http://www.printablepaper.net:
Mangler du noget bestemt papir? Skal du have skrevet din livshistorie med papir og kuglepen, men mangler du for eksempel linjeret papir? Eller papir med tern, hvis du skal skrive regnestykkerne ned? Eller har du planer om at komme i gang med dit budget, hvor du dropper Excel til fordel for den gode gammeldags papir og pen? Så er det på dette site du skal vende næsen henad.

http://joshworth.com/dev/pixelspace/pixelspace_solarsystem.html?a:
Hvis månen kun var 1 pixel stor! Hvad så? Jo, du scroller med din mus på hjemmesiden, hvorefter du får en form for indblik i hvad det ville betyde i den store sammenhæng. Måske kommer du til at føle dig ganske lille. Jeg gjorde.

https://www.chesscademy.com:
Pas på. Hvis du er bare en lille smule fascineret af det klassiske brætspil skak, så tag dig i agt, for her på denne hjemmeside kommer du på et ægte akademi, hvor du lærer spillets facetter at kende. Måske. Du kan for eksempel starte med at tage en hurtig match imod computeren. Så vil du måske hurtigt erfare, at du hellere skat satse på Ludo.

http://gigapan.com/gigapans/48492:
Tag på safari i Dubai. Tag musen i brug og scroll dig hen igennem gaderne i storbyen. Det er et enestående detaljerigt foto du bliver præsenteret for, og jeg er stadig målløs over detaljerigdommen. Men kan du få øje på levende mennesker i bybilledet?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.