Fem forsvarende fredagslinks

Fem forsvarende fredagslinks

Huhej, jeg skal da lige love for, at der er gang i det danske forsvar i disse dage. Eller rettere: der er gang i snakken om det danske forsvar i disse dage. Og situationen er jo alvorlig, hvis et dansk krigsskib højst kan skyde med Pinocchiokugler eller det der er mindre.

Som almindelig borger i dette land kan jeg ikke gennemskue hvad der er højre og hvad der er venstre i al den polemik, der foregår i radio og tv. Men jeg kan godt træffe mine egne konklusioner, når man hører om de ting, der foregår i kulisserne. De konklusioner vil jeg naturligvis spare jer for.

Jeg vil langt hellere hylde den åbning, som jeg fornemmer er sket i Gaza. Nu bliver det nemlig muligt for nødhjælpsorganisationer at komme ind i Gaza og levere hjælp til de mange mennesker, som ufrivilligt er ladt i stikken dér. Hele situationen er alt for ulykkelig, og det påvirker os, når vi ser mennesker i nød.

Fred i området

Det er dejligt at menneskeligheden atter viser sit ansigt, og det er vel også næsten det eneste positive man kan sige om situationen der. Vigtigst er det at de stridende parter sætter sig omkring et bord og får fundet løsninger, der skaber ro i området. Det kan ikke være meningen at mennesker skal leve i frygt og være jagtet vildt fra det ene bosted til det andet.

Det er fredag, og heldigvis har vores trofaste link-vært, hr Martin Bo, serveret nogle links til os. MB har sendt os links, der hjælper os i retning af ost, transportassistance, satellitter, LP-plader samt et gratis værktøj til at scanne diske.

https://www.goudaostshop.dk: Her ser du EU’s største ostebutik, hvis man altså skal tro på hjemmesiden selv. Det er et hollandsk firma, der står bag websitet.

https://moovitapp.com: Her får du hjælp, hvis du skal transportere dig fra A til B.

https://james.darpinian.com/satellites: Har du lyst til at se en satellit i aften, eller skal det være lige her og nu?

https://noams.dk: Da jeg så domænet, kunne jeg ikke gennemskue, hvad der sker på hjemmesiden. Men der er tale om en webshop, der sælger LP’er, CD’er og film. Og de sælger blandt andet musik med det danske band Patina, som har rødder her på Sydfyn.

https://diskanalyzer.com: Har du brug for at vide, hvad du bruger pladsen på din disk til? Så prøv WizTree, som scanner hele molevitten igennem på rekordtid.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.