Fem forskrækkede fredagslinks

Fem forskrækkede fredagslinks

Lykke er at have en stor, kærlig, omsorgsfuld, tætknyttet familie i en anden by. Et citat af George Burns, som der er megen sandhed i. Selv om du har en god, kærlig og forstående familie er der jo ingen der siger, at man partout skal bo i samme by. Sådan er det, og sådan må det være.

Personligt er vores familie da også spredt i forskellige retninger, men heldigvis har jeg det rigtigt godt med, at vores ene søn og min søde mor bor i samme by som min kone og jeg. Og hunden Viggo er også velfornøjet med det.

Det sker dog af og til, at familier kommer en smule tværs på hinanden. Der kan være mange årsager til det, og det er faktisk også sagen uvedkommende. Det er dog altid ærgerligt hvis en stridighed ødelægger de kære familiebånd. Nogle gange kan det være svært at genskabe et bånd, der er revet midt over.

Om dette er tilfældet i en af de helt store familier i Danmark skal jeg ikke udtale mig visdomsagtigt på, men jeg kan alligevel godt udtrykke overraskelse over, at familiens medlemmer ser så forskelligt på den disposition, som blev truffet officielt i ugens løb.

Børnebørnene rammes

I denne situation er det børnebørnene, som rammes af en familiedisposition. En i familien gør det for børnenes skyld, mens en anden i familien er ked af at børnene er blevet informeret via en pressemeddelelse. Og børnebørnene er muligvis så skuffet, at de måske ikke har lyst til at besøge familien i Danmark.

Vi skal passe på hinanden. Vi skal være der for hinanden. Og ofte er det en meget god ide at tale tingene igennem, inden der drages beslutninger. Om titel-opgøret har været til drøftelse under en familiemiddag ved jeg ikke en haletudse om, men når nogen i familien er skuffede, lader det til, at det enten ikke har været til diskussion, eller at der måske har været en som har taget en overordnet beslutning.

I dag har Martin Bo, vores trofaste læser på Nettips, sendt 5 links til os. De handler godt og vel om ost, øl, tog, offshore radio og afrikansk interiør.

https://www.jernbanen.dk: Så er der dømt tog, lokomotiver, vogne og hele molevitten.

https://www.scandinavianoffshoreradio.com: Skandinavisk Offshore Radio Historie er en forening for interesserede i offshore radio.

https://www.goudaostshop.dk: Er du til ost og rødvin? Så tjek osten ud her – og køb rigeligt.

http://www.africantouch.dk: Køb interiør fra det sydlige Afrika.

https://beerizer.com: Så skal der drikkes bajere. Måske i massevis. Find din favoritøl i Europa.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.