Fem forglemte fredagslinks

Fem forglemte fredagslinks

I går glemte jeg 2 aftaler. Eller glemt. Sådan vil jeg egentlig ikke sige det. Jeg havde på fornemmelsen af, at jeg havde 2 aftaler, men alligevel var jeg ret sikker på, at aftalen ikke skulle finde sted i går. Men det skulle de altså.

Så jeg blev en anelse perpleks, da jeg pludselig skulle til at ændre og finde på undskyldninger for forglemmelsen, for det afstedkom også dobbeltbookinger. Altså havde jeg pludselig dobbelt så mange aftaler, som jeg havde regnet – og dermed var jeg nødt til at aflyse eller skubbe et par møder.

Heldigvis meldte den ene part afbud. Pyha. Så gik det jo alligevel. Men da jeg klokken 10.55 ventede på Mister X, dukkede Mister Y op. Min forvirring var total. Jeg var ude at sejle. I tovene. Ude af kontrol.

Jamen, har vi et møde nu? Mit spørgsmål var tøvende, og i samme øjeblik jeg havde stillet det, vidste jeg, at jeg havde dobbeltbooket. Mister Y tog det pænt. Smilende bekræftede han mine bange anelser, og smilende bad han mig om at slappe af.

Vi finder blot et andet tidspunkt, Allan. Det er ikke noget problem.

Dér stod jeg – midt i et kæmpe overskud af velvilje, venlighed, tolerance og overbærenhed. Mens mit eget underskud ikke blev mindre. Dårlig samvittighed, en følelse af uprofessionalisme samt stikkende tanker omkring stress-symptomer. Hvordan kunne det gå så galt? Og så på én formiddag.

Nu er jeg fast besluttet på at booke alle aftaler i min Google kalender. Alle. Også de aftaler, som blot er løse. Alle skal tastes ind i min kalender, som jeg har overalt. På computeren. På min Nexus tablet. På min Nexus smartphone. Og så skal jeg være bedre til at overskue morgendagens program. Der er meget at lære som selvstændig WordPress nørd.

I dag hiver jeg dig ud på det store internet, hvor jeg vil præsentere så spændende emner som Donald Trumo (!), online video-optager, et online regnskabsprogram, gratis DNS samt smykker i Svendborg og på nettet.

www.catz-svendborg.dk: Catz sælger smykker i Svendborg, så der er nok en del læsere, som umiddelbart finder linket uinteressant. Krøllen på halen er, at Catz også sælger smykker via hjemmesiden – endda med gratis fragt.

www.dinero.dk: Dinero er et online økonomisystem, så iværksættere som undertegnede bruger, når der skal skabes overblik i firmaets overordnede regnskab. Fakturering og udgifter. Den slags, du ved.

www.gratisdns.dk: Gratis DNS er en gratis tjeneste på nettet, der hjælper dig med DNS. DNS står for Domain Name Server, og noget så sexet som en slags oversættelse af grimme tal til webadresser á la Nettips.dk.

www.techsmith.com/jing.html: Jing har jeg været bekendt med gennem en årrække nu. Det handler om en gratis måde at optage videoklip af din computerskærm. Herefter er det uhyre nemt at dele dine videoklip med venner og bekendte.

www.donaldtrump.dk: Dagens domænehaj går til dette domæne, som tilsyneladende ejes af et andet domæne, som heller ikke virker. Ejeren købte det i februar 2016, så jeg håber han spillede lidt penge på at Trump ville blive præsident.

Læs også

1 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.