Fem forårsagtige fredagslinks

Fem forårsagtige fredagslinks

Denne fredag har jeg besluttet at jeg maks vil nævne corona én gang. Og foråret er kommet, hvis nogen skulle være i tvivl. Ugen har budt på det flotteste vejr længe set, og jeg synes egentlig at du skal nyde dagen i dag, fordi det dårlige vejr så vidt vides vender tilbage i weekenden.

Det går jo op og ned på mange måder her, der og alle vegne. Heldigvis er vi mange, som sætter en ære i at hjælpe andre – enten på den ene eller den anden måde. Selv om man nogle gange ser at hestene bides i krisetider, synes jeg at vi herhjemme på mange måder viser, at danskerne er et godt folkefærd, der er parat til at bistå, hvor der er efterspørgsel.

Det er samfundssind, når man lige spørger ind til naboen. – Hvordan har du det, og kan jeg hjælpe dig med noget? I mange tilfælde vil naboen svare at vedkommende har det, som hun skal bruge, men vær sikker på, at hun alligevel er glad for at du spurgte. Det er også samfundssind at udskyde en faktura til en kunde, som er økonomisk trængt.

Mange kan hjælpe

Vi kan alle hjælpe med et eller andet. På afstand. Et telefonopkald kan gøre underværker. Mange føler sig ensomme i hverdagen, og i denne tid er ensomheden under ekstra pres. Bevægelsesfrihed betyder enormt meget, så jeg kan kun opfordre til, at alle lystrer myndighedernes krav og påbud. Det er næppe for sjov.

Familier bliver også sat på prøve i øjeblikket. Dels de traditionelle kernefamilier og dels skilsmissefamilier med og uden delebørn. Her er det mit håb, at alle får det bedste ud af den svære situation. Der er stort behov for hjælpsomhed, samfundssind og tolerance. Måske vil naboen blive glad, hvis du kan hjælpe med et eller andet i den forbindelse.

Og det er fredag og vi skal klikke ind på fem hjemmesider sammen. I dag skal det handle om gratis software, programmer og apps. Og som altid gælder reglen, at det er på eget ansvar.

http://www.free-downloads.us: Her skal det handle om gratis software til computere, tablets og smartphones.

https://www.ilovefreesoftware.com: Stort set samme budskab her. Find godbidder til din Windows computer og iPhone samt mange andre gadgets.

https://www.freesoftwarefiles.com: Ja, som navnet antyder finder du gratis software her. Kontorprogrammer, styresystemer, drivere og andet lir.

https://www.filehorse.com: Denne fil-hest tilbyder også gratis programmer og software. Blandt andet VPN og anti-malware. Måske skal du prøve en ny browser i dag?

https://www.macupdate.com: Og slutteligt et univers til Mac-folket. Klik ind i kategorierne og lad dig inspirere til gratis programmer til Mac.

Læs også

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.