Fem flyvende fredagslinks

Fem flyvende fredagslinks

Kristi himmelfartsferien er over det ganske land. Måske læser du disse linjer på en fridag, eller måske sidder du på jobbet og har svært ved at få tiden til at gå, fordi landet er gået på lang weekend. Sådan er det jo ofte, når der er en enkelt eller 2 fridage i sigte.

Og fridage skal der til. I al fald en gang imellem. Det er blandt andet derfor at foråret er så herligt. Masser af små oaser i form af fridage. Der skal spises påskefrokost. Og pinsefrokost. Og svinges med faner den 1. maj.

Og meget andet. Det er sundt for mennesket at komme ned i gear en gang imellem, og hvis du ikke selv har evnerne til at tvinge dig en fridag i ny og næ, er det jo godt at kirken kan hjælpe til med det.

Kristi himmelfartsferien er måske mest kendt for din pokalfinale i Parken? Eller måske for at nogle elektronikbutikker åbner i mellemstore provinsbyer? Det er simpelt hen ikke til at sige. Eller er det?

Linjerne her skrives med solen strålende ned fra himlen. Skønt med ægte varmegrader og skønt med D vitaminer. In natura. Og ad libitum for en stund. Livet er godt, og jeg ønsker at sætte fokus på at vi skal huske at fejre livet, mens vi har det.

Vi har lige sagt farvel til en sej og prægtig herre. Han måtte bukke under for cancer. Hele tiden er vi i den risiko for, at vi selv eller andre vi kender må forlade bygningen. Pludselig bliver hvidt til sort. Sol til regn. Glæde til sorg. AGF til FCK. Nyd livet. Nyd hinanden.

Og fredagens links går således til: Et tip til gode søgemaskiner. Kursus: WordPress for begyndere. Et eldorado for musikere. Big Brother holder øje med dig. Og verdens bedste legetøj.

www.it-kurser.nu: Denne her er noget selvisk. Det er mit forsøg på at sælge forskellige kurser. Lige pt. Handler det om et begynderkursus i WordPress. Måske kender du nogen, som kunne være interesseret i at deltage?

www.beaucoup.com: Her finder du søgemaskiner og opslagsværker til lidt af hvert. Windows software, domæner, sprog, børn, mænd, kvinder, musik og meget mere.

www.harmonycentral.com: Hvis du har interesse for musik, og hvis du måske selv ligefrem spiller et instrument, så kast et blik på Harmony Central.

www.playmobil.de: Verdens bedste legetøj. Måske. Vi har i vores familie haft større glæde af Playmobil end af Lego. Er jeg næsten sikker på.

www.google.com/maps/timeline: Hvor var du henne i går? Og hvor har du været henne i dag? Hvis du ejer en Android smartphone, holder Onkel Google øje med dig.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.