Fem flyttende fredagslinks

Fem flyttende fredagslinks

I morgen starter jeg en barselsperiode. Ikke fordi at jeg bliver far på den rigtige måde. Jeg har passeret de 50+, og jeg har sådan set ikke rigtigt lyst til at starte forfra med bleskift og æblemos om morgenen. I mit tilfælde er der tale om en anden form for barsel.

Viggo lander nemlig på matriklen. Eller rettere: vi henter Viggo ved Binderup Strand lørdag formiddag. Vi er naturligvis meget spændte. Og vi har virkelig lagt os i selen for at gøre det så hjemligt som overhovedet muligt, så Viggo ikke får hjemve, når han træder over dørtærkslen første gang.

Vi har derfor sat venner og familie på arbejde. De har venligt hjulpet os med forskelligt interiør til vores hjem i Svendborg. Viggo skal nemlig mærke at vi har ventet på ham, og at han er mere end velkommen til at bo hos os de næste mange år.

Gæster skal føle sig velkomne

Vi har nemlig en forpligtelse til at tage os godt af de væsener, som besøger os og som ufrivilligt har valgt at bosætte sig hos os. Sådan er det formentlig også hjemme hos dig uanset om du bor på kollegieværelse, lejlighed, hus eller slot: når der dukker gæster op, skal de behandles godt og ordentligt.

Og sådan kommer det også til at ske for Viggo. Vi har endnu ikke haft de store samtaler med ham, og sidst vi besøgte ham, havde han travlt med så mange andre ting. Derfor blev det kun til ganske få snakke. Men det ser lovende ud. Viggo har fået den bedste start på livet hos Majbrit og Michael, og vi føler os privilegerede over, at de har været inde over Viggo de første uger af hans liv.

Nu skal vi forsøge at bære ansvaret videre, så Viggo får det bedste liv. Han har i al fald fortjent at få det rigtigt godt – faktisk så godt at han ikke ønsker at flytte fra os. Men det ved vi snart meget mere om.

Ps. Viggo er en Formel 1 labrador.

Og det er fredag. Traditionen tro skal vi sende fem links ud i verdensrummet via Nettips.dk. Og i dag skal det handle om Danmarks bedste kennel, programmer der gør din computer hurtigere, postkort og De Radikale Venstre.

https://www.seaside-gundogs.dk: Danmarks bedste kennel. Hvis du er heldig, kan du måske også hente din Viggo dér.

https://www.postcrossing.com: Denne her faldt jeg over ved et tilfælde. Det handler om at sende postkort til andre – og modtage postkort fra andre. Som i de gode gamle dage.

https://radikale.dk: Hjemmesiden for et landets hæderkronede partier. Designet minder lidt om et sladderblad, men det er blot min mening.

https://www.wisecleaner.com: Her får du et program til din computer, der helt sikkert vi gøre den hurtigere. Tak til Prutterhunden i forummet for at gøre opmærksom på Wisecare.

https://www.anvir.com: Anvir er et andet stykke software, som tjekker hvilke programmer, der starter op på din Windows computer. Lidt oprydning og vupti: så starter maskinen måske nogle sekunder hurtigere op.

Læs også

4 Comments

  1. Allan F

    Ja, tilly 365kke med familieforøgelsen. Det er en dejlig race, I har valgt en rigtig Vakse Vigge, vær sikker på det :))

    Apropos den fremragende optimerings-suite WiseCare 365, så er den fin nok i gratis-version, og den er fantastisk i Pro-versionen. Det har de læsende en chance for at prøve i et halvt til 1 år. Følg linket, og scroll lidt ned -> vælg versionen som sidst er opdateret 14 November. Den registrer sig selv, og så kommer der fut på maskinen.

    WiseCare 365 Pro på gavesiden WinningPC, som kun beskæftiger sig med at promovere software : https://winningpc.com/product/wise-care-365-pro-coupon-review/#giveaway-details

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.