Fem FCKede fredagslinks

Fem FCKede fredagslinks

Hold da op en kamp. FCK tog imod selveste Manchester United i onsdags, og ikke et øje var tørt, da dommeren fløjtede kampen af. På tavlen stod der 4 ud for FCK – 3 ud for United. Altså en sikker sejr på 4-3 til københavnerholdet, som ellers var bagud med to kasser efter en lille halv times spil.

Alligevel formåede FCK at vinde efter en spændende afslutning på kampen. Efterfølgende kunne man høre FCKs træner udtale, at holdet har en genial evne til at kæmpe videre, selv om holdet er bagud.

Og det er jo egentlig en egenskab som også er brugbar i andre sekvenser af livet. Når vi mødes af modgang, er der al mulig grund til at tage ja-hatten på og kæmpe for at modgang bliver formindsket og måske endda konverteret til medgang.

På med ja-hatten

Det mærker jeg af og til i min selvstændige virksomhed på Sydfyn. Det er jo ikke altid at nye kundeordrer flyver ind i min indbakke. Der kan sagtens være stilstand i en periode, og somme tider er der en tendens til at se sort på tingene. Heldigvis sker der ofte det, at der efter en stille periode pludselig dukker nye opgaver op.

Mark Twain sagde engang at ”holde op med at ryge, er det nemmeste i denne verden. Det har jeg nemlig gjort tusind gange”. Men sat på spidsen handler det om at blive ved med at tro på tingene. Hvis tingene halter og man næsten ikke kan se solen for skyer, er det altid godt at henvende sig til en god ven og vende tingene dér.

Det er fredag og vi skal en tur på internettet. Og i dag handler det om gratis billedbehandling, Google-sager, tidsstyring, domæner og mortensand.

https://www.gimp.org: Gimp er et fuldblods kvalitetsprogram, når det handler om billedbehandling. Og Gimp er gratis.

https://toggl.com: Toggl er en fin tjeneste på nettet, som hjælper dig med at holde styr på den tid du bruger på forskellige projekter. Findes også i en brugbar gratis version.

https://hostingchecker.com: Hvem ejer et bestemt domæne, og hvilket webhotel anvender hjemmesiden? Tjek det her.

https://store.google.com: Google fabrikerer gode sager. Jeg bruger med glæde deres Pixel smartphone og deres Chromecast. Tjek sagerne ud her.

https://mortensand.dk: Totalt spild af et stærkt domæne.

https://singlesdaydanmark.dk: Jeg troede det handlede om singler i Danmark. Men det gør det altså bare ikke.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.