Fem fattige fredagslinks

Fem fattige fredagslinks

Fodboldtosse. Tja, sådan kan man vel godt kalde mig. Altså, jeg er ikke fodboldnørd, der har styr på samtlige spillere under VM, hvor de spiller og hvad deres katte hedder. Så nørdet er jeg ikke, men jeg kan godt lide at se på gode fodboldkampe. Enten live eller på tv.

I år undlod jeg at rejse til Qatar. Man er vel politisk korrekt. Jeg var nu nok blevet hjemme alligevel – også hvis slutrunden fandt sted i Norge eller Tyskland. Så ivrig en fodboldtosse er jeg heller ikke. Men jeg har nydt mange kampe på fjernsynet de seneste par uger.

De nye nationer

Danmarks indsats var pinligt ringe. Mere har jeg sådan set ikke lyst til at skrive om det. I går røg Belgien og Tyskland så også ud af turneringen, og man kan lure lidt over, om de ydre omstændigheder under VM har haft stor indflydelse på disse 3 landes mandskaber. Er livet i Qatar så anderledes, at europæiske stormagter må forlade VM ”i utide”?

Well, vi må glædes over at ”nye” nationer er gået videre til knald eller fald-kampene. Japan er vel et stærkt eksempel. Når de både knuser Tyskland og Spanien, må der være mere gods i mandskabet, end vi troede der var. Så resten af turneringen vil jeg glæde mig til at se de ”nye” landsholds bedrifter på skærmen. Det kunne jo godt være, at de kunne lære os europæere nogle ting og sager …

Det er fredag og Martin Bo har atter en gang været på straffesparkspletten og sendt 5 fredagslinks hen over midtbanen. Det vil jeg endnu en gang sige dig stor tak for, MB. Det er nemlig altid godt med friske input udefra.

Derfor handler denne fredags hyperlinks om online puslespil, gratis videokonverter, sprut, film og gratis lager i skyen.

https://icecreamapps.com/Video-Converter: Her får du et stykke gratis stykke software, der kan konvertere videofiler.

https://fadandel.dk: Her handler det om dyrebare dråber i diverse glas.

https://www.laserdisken.dk: Her handler det om film i et ikke helt up-to-date webdesign.

https://www.terabox.com: Gem filer i en sky. Du får op til 1 TB gratis.

https://www.jigidi.com: Puslespil kan også lægges online.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.