Fem fallerede fredagslinks

Fem fallerede fredagslinks

Sommeren er over os, og det fejres med hygge omkring bål, dans på stranden samt klipklapper på festivaler. Yihaah, du danske sommer – here we come. Og det skal gøres med ordentlighed. Altså på den gode måde.

Lige som når danske politikere stifter nye partier. Det skal også gøres på sober vis, idet de ellers mister troværdighed. Troværdighed er obligatorisk i min lille verden, når det handler om den personlige stemme. Hvis politikeren ikke føles ægte og ærlig, får vedkommende ikke min stemme.

Det gælder især når der skal stemmes til byrådet. Vi ser jo de lokale politikere i bymiljøet samt i den lokale avis, når de udtaler sig om løst og fast. Faktisk har jeg tidligere stemt på en politiker fra et borgerligt parti, som jeg normalt aldrig ville stemme på.

Alligevel fik politikeren fra det pågældende parti min stemme, fordi han virker troværdig – og nat han gør de ting, som han siger han vil gøre. Når det gælder landspolitikere, er situationen en anden. Her er der partier, som jeg aldrig vil komme til at stemme på.

 

Det gælder også det nye parti, som så dagens lys her i ugens løb. Selv om der er gode og stærke navne i spil omkring partiet, er linjen desværre så langt fra mine overbevisninger, at jeg ville gøre køb på mig selv, hvis jeg pludselig satte kryds ud for deres partiliste.

Nixen bixen. Det handler om at vi skal være ordentlige over for andre og over for os selv. Længere er den ikke. Og når politikere forlader deres partier i tide og utide, synes jeg at ærligheden og troværdigheden lider alvorlige knæk.

Det er fredag og vi skal ud på nettet. I dag handler fredagslinks om musik på Tindebox, stavning, ordblindhed, koncertlister og musikalsk aktivitet.

https://www.chemspeller.com: Her handler det om stavning. Vel at mærke med udgangspunkt i den periodiske tabel. Nørdet og sjovt.

https://www.setlist.fm: Skal du til koncert på Tinderbox eller Kløften i weekenden? Så kan det være at du lige skal tjekke kunstnernes sætliste ud.

https://www.sldread.org/dyslexia-simulator: Vi fortsætter med stavningen, fordi ordblinde har det svært. Det kan du opleve i denne simulator.

https://www.splitmysong.com: Har du lyst til at lege med musik? Så prøv denne tjeneste hvor du uploader noget musik og arbejder videre på værket.

https://tinderbox.dk: Programmet er ikke så stort, som det engang var, men der er alligevel nogle perler på årets program. Fx PATINA, Saveus, Kashmir, Spleen United, Muse, Minds og Pauline.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.