Fem dopede fredagslinks

Fem dopede fredagslinks

Så du Tour de France i går? Da de klatrede op ad Alpe D’Huez? 21 sving, hvor det faktisk kun går én vej: opad? Det gjorde jeg, og jeg kunne kun blive vildt imponeret over, hvor fantastisk en fysisk form, sådanne cykelryttere er i.

Eller rettere: det var den ene følelse jeg sad med i sofaen. En anden følelse hviskede, at nogen bestemt må været dopet for at kunne klare så voldsomme strabadser i så hæsblæsende tempo. Da Fuglsang cyklede ind over stregen, bemærkede jeg at han havde været på asfalten i over 5 timer. Og det havde andre jo så også været …

Herefter måtte jeg spole tiden en smule tilbage, hvor jeg erindrede at de havde godt gang i hjulene på samtlige kilometer jeg havde betragtet. Der er dæleme ikke plads til megen ammestuesnak og kaffeslapperads, når de først sætter sig op på sadlerne. Der bliver generelt hamret grundigt igennem.

Og da de så nåede til de 21 hårnålesving i Alperne, blev jeg blæst omkuld af den energi især to britiske cykelryttere præsterede. Det er ret imponerende, hvad en menneskelig krop kan trænes op til. Tanken strejfede mig: har de mon gjort noget ved kroppen, der gør at de cykler hurtigere end de andre?

Samme doping til golfere

Nå, man skal sjældent mistro andres succes, så spørgsmålet lader jeg blafre i medvinden. Sport er en dejlig underholdning at betragte, og så er det jo sundt at udøve. Jo, jeg doper mig også somme tider på golfbanen med en Underberg eller en øl. Det indrømmer jeg, men så sørger jeg altid for at byde medspillerne samme doping. Så er vi lige. Det fornemmer jeg ikke, at cykelrytterne i Tour de France er.

Det er fredag, og vi skal se på fredagslinks. På grund af det gode vejr inviterer jeg læserne til så fine links omhandlende Trump, Google, kørselsregnskab, digitale trends og renhed.

www.driversnote.dk: For folk, som har brug for at holde styr på deres kørsel, anbefaler jeg varmt Driversnote. Dette danske system hjælper dig med at holde styr på datoer, ture og antal kilometer. Du kan sågar trække rapporter i pdf-format ud af systemet. Så bliver din revisor og Skat så glade.

www.google.dk: Denne amerikanske søgemaskine fik i ugens løb en pænt stor bøde af EU. Google blev dømt for at dyrke monopollignende tilstande i deres Android smartphone system. Det kostede en bøde på nogle euro. Google har så vidt vides appelleret dommen.

www.trump.com: Den amerikanske præsident er endnu en gang i skudlinjen. Denne gang handler det om udtalelser vedrørende russernes indblanding i amerikanske anliggender. Hjemmesiden er i øvrigt så hårdt ramt af trafik, at den er sat på stand by.

www.rolferren.dk: Ovenpå mine små filosofiske betragtninger omkring doping indtastede jeg dette domæne i min browser. En person har oprettet en blog med små livsanskuelser om mange emner, blandt andet bilreklamer, livretter, kurser, hjemmesider og job.

www.digitaltrends.com: Er du til digitale dimser og den slags herligheder? Så tjek dette amerikanske magasin ud. Virtual Reality, forklaringer og guides til din smartphone samt mange andre emner.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.