Fem cremede fredagslinks

Fem cremede fredagslinks

I dag bliver årets varmeste dag. I al fald hvis man skal stole på DMI, som varsler temperaturer på 20-23 grader. Det er vi mange, der er glade for. En del af de mennesker jeg omgiver mig med, går nemlig og hoster og hakker mens de pudser næse i et væk. Og vi er enige om en ting:

Vi skal ud i solen og have en masse vitaminer indenbords i kroppen. Ind med sol. Ind med energi. Ind med glæde og godt humør. Ud med sygdom og pestilens. Vi har haft rigeligt af det, selv om jeg godt ved, at corona ikke længere er en samfundskritisk sygdom.

Lad os komme ud og mærke det danske forår. Det syder og bobler af god energi derude, så lad os nyde hinandens synergier. Hent inspiration hos din nabo. Enten din rigtige nabo, som bor ved siden af dig, eller naboen, som sidder ved siden af dig på det brune værtshus – eller hvor du nu sidder. Og nå nej, du skal selvfølgelig ikke befinde dig på et brunt værtshus, når solen skinner.

Ud på en bænk med dig

Ud på en bænk. Find roen derude. Med vand, kaffe, vin eller øl. Hvis du må. Det er jo ikke alle steder, du må nyde ting og sager på en offentlig bænk. Men du må sidde og nyde solens stråler, som varmer din krop. Og dit sind. Ud med dig. Af sted. Hvis du læser disse linjer på en computer indenfor, så sluk skidtet. Ud. Af sted. Go. Go. Go.

Det er fredag og det skal fejres med 5 friske fredagslinks. I dag går turen til det internationale melodi grand prix, citater, filosofi, kunstig intelligens samt en hjemmeside, som åbenbart destruerer sig selv på et tidspunkt.

https://eurovision.tv: Det skal understreges straks: jeg ser IKKE melodi grand prix. Men her er hjemmesiden altså.

https://randomquotations.com: Mangler du et citat? Så tjek denne side ud som leverer citater i øst og vest.

https://roomable.ai: Alle taler om kunstig intelligens. Her kan du designe dit værelse ved hjælp af AI.

https://www.philosophybro.com: Er du klar på at blive klogere på filosofi?

https://www.thiswebsitewillselfdestruct.com: Kig på denne hjemmeside, inden den destruerer sig selv.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.