Fem blomstrede fredagslinks

Fem blomstrede fredagslinks

Solen skinner over Sydfyn – og store dele af det danske land. Jubii og halleluja. Desuden kender jeg et par stykker, der fylder rundt i dag. En fylder 50. En fylder 70. Så stort tillykke til jer. Jeg håber I får den bedste dag.

For vi trænger til gode oplevelser og stemninger. Nogen foretrækker at gå en frisk morgentur, hvor det danske forår inhaleres. Nogen tager turen alene, andre har selskab i form af ægtefælle, nabo eller hund.

Personligt nyder jeg en tur på golfbanen. Det er næsten som om, at der ikke er andet at snakke om end golf derude i de flotte omgivelser. Der bliver lige så stille åbnet op for at tilstanden næsten er, som da sæsonen sluttede i 2019.

Kramme og grine

Og det er jo netop det vi gerne vil tilbage til. At kunne kramme og grine sammen med andre. Det nære. Derfor føler jeg med de to nævnte fødselarer, som med garanti havde arrangeret et eller andet i forbindelse med den runde dag. Ligesom Hendes Majestæt Dronningen, som blev fejret så flot af danskerne i går.

Selv om vi ikke kan ses, kan vi godt være nærværende. I går besøgte jeg min mor for første gang i flere uger. Hun stod på sin altan – jeg stod nede på græsset – to meter fra hende. Ingen krammere, men vi var alligevel forenet. Ren win win.

Det er fredag og vi skal fredagslinke. I dag hiver jeg dig med til billedprogrammer, forslag til vandreture, Record Store Day og spændende tilbud – deals – på nettet.

https://spor.dk: Her får du en masse gode forslag til gå- og vandreture i det danske landskab. Snør skoene og kom af sted. Og så er det gratis.

https://recordstoreday.com: I morgen lørdag er det Record Store Day. Det er en dag, der hylder de gode vinyl plader. LP’er, EP’er og singler. Og der er meget at glæde sig til.

https://interversehq.com/qview: Et gratis program til at se billeder med, og som kan bruges til minimal billedbehandling.

https://www.reasyze.com/reasyze: Ligeledes et billedprogram, men dette kan noget mere. Du kan for eksempel beskære en masse billeder på én gang.

https://www.mydealz.de: En tysk hjemmeside, der giver ideer til forskellige deals på nettet. Det kan være parfume, computerspil, smartphones og meget mere. Handel foregår naturligvis på eget ansvar.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.