Fem augustende fredagslinks

Fem augustende fredagslinks

August er opkaldt efter den romerske kejser, Augustus, som var en af mine yndlingskejsere, da vi gennemgik flokken en gang i 2.g på Nyborg Gymnasium. Juli er opkaldt efter Julius Cæsar, men det er en anden støbning.

Augustus blev født med navnet Octavian, og senere skiftede han navnet en anelse. Da han døde, hed han ifølge Wikipedia Imperator Caesar Divi filius Augustus, pontifex maximus, consul XIII, imperator XXI, tribuniciae potestatis XXXVII, pater patriae. Jeg tænker at der har været nok at se til, da han i sin tid skulle have produceret visitkort.

Visitkort i pengepung og på internettet

Visitkort skal der nemlig til. Typisk er det små pap-lapper, som folk har i deres mappe eller pengepung, og hvis man så møder et nyt offer, skal man straks tvinge et visitkort ind i deres tilværelse. Derved håber man at der er en ny opgave på vej. Jo, jeg har selv et visitkort som jeg deler ud i ny og næ. Det skal man jo have.

Et visitkort kan også ligge på nettet. Jeg hører ofte at folk beder om en hjemmeside, som blot skal fungere som visitkort. Det er efter min mening spild af god plads og muligheder. Hjemmesiden for virksomheden bør være andet og meget mere end et visitkort. På nettet har man jo alverdens muligheder for at markedsføre sin gesjæft.

Man kan præsentere varer, ydelser og tjenester, og det kan man gøre med tekst, fotos og videoklip. Man kan oprette små billedgallerier, og man kan indsætte en kontaktformular, så potentielle kunder nemt kan komme i kontakt med en. Det er også meget populært med et Google Map, så kunden kan, hvor du bor. Jeg vil hellere snakke med kunden. Eller rettere: den potentielle kunde.

Er kemien i orden?

En snak i telefonen kan ofte hurtigt afklare, om der er et godt match. Kan jeg som webnørd løfte den opgave, som kunden efterspørger, og er jeg af en støbning, som kunden bryder sig om. Kemi er vigtig, når man er flere om en opgave, og for mig er det vigtigste at kunden føler sig godt tilpas og i gode hænder.

Tryghed og tillid er essentielt. Ikke kun i rå business, men også i dagligdagen. Børn og unge skal føle sig trygge, og det skal vore ældre borgere også. Og os selv for den sags skyld. Tryghed skal fornemmes i bybilledet, i skolen, på jobbet og på nettet, når vi surfer løs.

Denne omgang fredagslinks burde være trygge og sikre nok. Du får mulighed for at opleve en dansk blog, ikoner og symboler til at kopiere, turisme i Rom, stress samt et spændende, dansk domæne.

www.turismoroma.it: Hvis du får lyst til at tage ned og kigge på de flotte statuer af Kejser Augustus, kan du lige tjekke denne byguide for Rom ud først.

www.copypastecharacter.com: Har du brug for en ikon eller et symbol, som du lige skal kopiere over i en tekst eller opslag? Prøv at finde den rette figur lige her. Klik på den, vend tilbage til det sted du skal bruge den og Sæt ind via højreklik eller CTRL + V.

www.movenowthinklater.com: Hvis du ikke har stress, får du det her …

www.i.dk: Jeg tænkte at jeg skulle prøve en af Danmarks korteste webadresser. Derfor bliver jeg overrasket over sidens indhold. Der er i al fald nok at kigge igennem. Bemærk at det er et stykke tid siden, at hjemmesiden er opdateret. God fornøjelse.

www.valdemarsro.dk: ”Hensigten med Valdemarsro.dk er, at det skal være et sted, hvor vi har det rart.” Den er jeg med på!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.