Fem alsiske fredagslinks

Fem alsiske fredagslinks

Uha, hvor blev jeg fortørnet over Argentina, da de slog Holland i kvartfinalen ved VM i fodbold for herrelandshold. I mine øjne opførte Argentina sig ikke som herrer, men som små drenge. Æv bæv, I tabte bare til os. La la la. Senere stillede verdens bedste fodboldspiller sig hen for den hollandske træner og lavede gag og løjer. På den barnagtige måde. Og da verdens bedste fodboldspillere senere blev interviewet på direkte tv, kysede han en af de hollandske spillere.

Og ja ja ja: jeg ved godt at der skal 2 til en tango, og jeg ved også godt at Holland forsøgte at kyse sydamerikanerne, når de skulle sparke fra 11 meter-pletten. Så Holland er ikke uskyldigheden selv. Det er jeg helt med på.

Jeg holder med Frankrig

Alligevel mener jeg at det er værre at være en dårlig vinder end at være en dårlig taber. Den måde som Argentina stillede sig op på er efter min værdighed under al kritik, og jeg nød at læse Morten Bruuns indlæg på TV2 efterfølgende. Overskriften var: Engle med beskidte ansigter. Sådan har jeg det også med Messi & co.

På søndag holder jeg med Frankrig, når de spiller finale imod Argentina. Dels fordi jeg er blevet lidt anti-Argentina og dels fordi jeg næsten altid holder med europæiske hold. Lidt eurofanatisk er man vel. Og så er jeg stor fan af nogle af de franske spillere. Så jeg hepper på le France. Oui. Oui. Oui.

I dag er det fredag og vi skal en tur på nettet. Vi skal interessere os for dimensioner, sanges betydning, Rembrandt, rummet og memes på nettet.

https://hyper-resolution.org: Klik på Rembrandt-linket og zoom ind. Imponerende.

https://www.songtell.com: En herlig hjemmeside, som hjælper med at forklare meningen med en masse forskellige sange.

https://rocketcrew.space: Er du på udkig efter et job i rum-branchen …

https://findthatmeme.com: Tjek lige disse fænomener ud på internettet.

https://www.dimensions.com: Her handler det om dimensioner. På dyr. På møbler. På meget andet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.