Fem 007ske fredagslinks

Fem 007ske fredagslinks

My name is Bojsen. Allan Bojsen. Kodenavn: Nettips. Mere agentagtigt sludder kan jeg vist ikke bidrage med her. Når det alligevel skal hedde sig at agenteriet skal føjes til i mine fredagslinks, handler det naturligvis sammen med at premieren på den nyeste James Bond-film netop er afviklet.

Jeg har ikke selv set filmen endnu, men det er lige så sikkert som et kommende Barcelona-nederlag, at det skal jeg. Sikkert sammen med min kone, der hedder Lone. Vi er begge fascineret af denne dræbermaskine af en agent fra London. Når 007 er på lærredet, keder man sig sjældent.

Der skal efterhånden en god fantasi til at nedfælde en kommende 007 historie. Vi har snart haft James Bond de fleste steder på jordkloden. London, det giver sig selv, for det er her at MI6 har sit hovedkvarter. Af andre spændende steder i Europa kan jeg nævne Zagreb og Beograd i det tidligere Jugoslavien samt Schweiz, hvor 007 boltrer sig.

Island havde også besøg af James Bond i filmen Die Another Day. Italien, Spanien og Grækenland har også haft fornøjelsen af den engelske agent. Tyskland og Frankrig samt Østrig husede ham også, og selv Vatikanstaten har haft 007 på besøg. Det har Danmark så vidt vides ikke endnu.

Danmark i agent-kampen

Vi har til gengæld leveret danske skuespillere til 007-filmene. Mest kendt er måske den altid vanvittigt sikre Jesper Christensen. Men glem ikke Mads Mikkelsen eller modellen Cecilie Thomsen, som var med i filmen Tomorrow Never Dies. I den nyeste film, No Time To Die, ser vi også dansk islæt. Dele af filmen er optaget i Norge, og i en af skurkerollerne ser vi David Dencik.

Nå, det blev lige agentnørderi nok. Jeg beklager. Men ikke desto mindre glæder jeg mig til at se den nyeste 007. Det bliver så også den sidste med Daniel Craig i hovedrollen. Hvem der bliver den næste, kan vi kun gætte os til. Måske bliver det en dansker. Hvem ved.

Det er fredag og vi skal en tur på karussellen for at komme lidt rundt på internettet. I dag skal vi se på et spændende domæne, der ikke bruges, 007, gode tips til computer og smartphone, ure samt et vanvittigt tiltag, der rammer selvstændige som mig.

https://www.007.com: Måske verdens sejeste webadresse?

https://bond.dk: Nå, jeg satsede på Bond punktum dk og ser at her  kan du købe ure i forskellige afskygninger.

https://www.makeuseof.com: Medlem El Barsko bragte et link til MakeUseOf i forummet. Det er et site, der byder på mange gode tips og tricks.

https://barsel.dk: Haha. Dette her er lidt af en joke. Jeg modtog et brev i min e-boks. Som selvstændig skal jeg betale et bidrag så alle mennesker, der går på barsel, kan modtage godtgørelse. Det er helt ok – jeg bidrager gerne – men hvorfor ikke trække beløbet generelt fra alle danskere via skatten?

www.oktober.dk: Endnu en af disse irriterende domænehajer, som køber et godt domæne uden at bruge det til noget.

Læs også

1 Comments

  1. emil20211996

    Jeg er Barcelona fan, og jeg er ikke engang firnærmet af din kommentar 😀 Hold nu op, hvor går det dårligt! Vi må have Braithwaite på banen igen!

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.