En hyldest til blyanten

En hyldest til blyanten

Standarden er efterhånden at alt skal læses og skrives på supersmarte skærme i opløsninger, som til stadighed bliver mere og mere imponerende. Samtidig er kvaliteten så imponerende tro mod virkeligheden, at det kan være svært at skelne imellem virkelighed og skærmtilstand.

Her på Nettips hylder vi alt, der foregår på diverse skærme – små som store – og vi sætter en ære i at fortælle om nye tiltag, der gør livet lettere på computere, tablets og smartphones. Og så omsider gør vi en undtagelse, idet vi i dag vil hylde et stærkt initiativ: en trykt bog efter gode gutenbergske hensigter.

Business Planner rykker rutiner

Bogen hedder Business Planner, og bag bogen står Kristine Karlshøj og Marie Wöldike, og disse 2 prægtige kvinder har sat sig for at skabe mere værdi for virksomhedsejere, som vanen tro har mange jern i ilden, bolde i luften, eller hvad man nu engang siger. De ved om nogen, hvor svært det kan være at skifte vaner.

Begge er iværksættere på Langeland, og begge har i mange år haft et brændende ønske om at sætte sig nye, spændende mål i deres respektive forretninger, men et eller andet holdt de 2 kvinder tilbage. Måske vanen. Måske behageligheden. Måske trygheden.

Begge fandt hurtigt ud af, at deres kreativitet og målsætning blev begrænset, hver morgen de satte sig hen foran computerens tastatur. vaner og rutiner blomstrede, og de havde svært ved at rive sig ud af den trygge hverdag. Det gik jo meget godt alt sammen.

Øvelser, kalender og redskaber

Nu har de udgivet bogen Business Planner, og formålet med bogen er at få virksomhedsejere, iværksættere og den slags godtfolk til at træde ud af vanens magt og forsøge at se på hverdagen på en helt anden måde. Det er nemlig vejen frem, hvis man ønsker at styre virksomheden mod nye højder og overgå omsætningstallet for sidste år.

Business Planner er nemlig en bog, som du ikke kun skal læse i. Du skal også skrive i den. Næsten som de populære time managers fra 1980’erne. Der er således en kalenderdel, der varer et halvt år – nok til at ændre selv de værste vaner. Men bogen indeholder også redskaber og øvelser, som hjælper til med at bryde de indgroede vaner. Du skal altså selv arbejde for føden!

– Bogen er til dig som selvstændigt, der måske endt med at lave flere rutineopgaver end opgaver, du synes er sjove. Måske synes du heller ikke, at du udvikler dig eller bevæger dig nogle steder med din virksomhed. Med fokus på bæredygtig tænkning kan du skabe en virksomhed, der både giver mening personligt og økonomisk, siger Kristine Karlshøj.

Bogen bestilles på nymodens maner via hjemmesiden herunder.

www.business-planner.dk

Læs også

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.