EM i fodbold 2016

EM i fodbold 2016

Fodboldfeberen raser – EM i fodbold er i gang. Også på Nettips.dk – et nørdet sted for it-fetichister som elsker computere, software, smartphones, gadgets og den slags elektroniske dimser. Personligt er jeg gammel fodboldspiller, fodboldtræner og fodboldnørd, og selv om jeg i dag ikke længere er aktiv fodboldspiller, er det den bedste sport af dem alle.

I disse dage handler meget af mit tv-liv om fodbold. Normalt ser jeg aldrig fjernsyn, når solen skinner i maj-september med mindre der er god sport eller underholdning på kanalen. Nix. Vi skal ud. Mærke livet. Se mennesker i øjnene. Sanse.

Men fodbolden triller altså i Frankrig, og nu begynder feltet at indsnævre sig. Fra start af havde jeg 2-3 favoritter, og efterhånden som tiden er gået og hold er sorteret fra på grund af dårlige resultater, er der nu en stak hold tilbage, hvoraf et af disse slutter af med pokalen mellem hænderne.

To ens farver i flaget i finalen?

Nu forfattes disse linjer en mandag eftermiddag, mens ottendedelsfinalerne er i gang. Søndag aften oplevede jeg omsider det, jeg længe har sukket efter: at se Belgien udfolde sig. De vandt 4-0 over Ungarn, som faktisk kæmpede bravt. Trods en sejr på 4 mål er jeg dog ikke overbevist om at Belgien vinder EM. Før Belgiens kamp vandt Tyskland nemlig 3-0 over Slovakiet.

Og disse 2 lande med ens farver i flaget kan meget vel mødes i finalen, hvis ellers det passer ind i kampprogrammet. Ellers er vi nødt til at kaste blikket på andre lande, der kan blande sig. Hmmm… Det er ikke nemt. Men jeg prøver alligevel.

I aften spiller England imod Island. Den bør englænderne vinde. Nu tabte de efter min mening ganske vist i torsdags (!), men da aftenens kamp ikke afgøres af stemmer men af evner, bør du kunne slå vores islandske venner. England er dog ikke stærke nok til at vinde EM.

Så er der Italien og Spanien. Italien imponerede mig i indledende runde, og mine spanske forbilleder får en hård udfordring: vinder tapas over pasta? Sjovt at disse to kulinariske begreber har ens bogstaver, ikke sandt? Nå, men i morges loggede jeg ind på min Bet365 konto og afleverede 2 sæt tip:

Dette tip skal du IKKE oddse …

Sæt 1: Sejr til England + sejr til Spanien. Odds 3,2

Sæt 2: Begge kampe ender uafgjort i ordinær tid. Odds 12

Hvis du har lyst til at oddse på kampen eller på EM som helhed, kan du oprette en konto via dette link og spille på sportsresultater.

Nå, vi skal lige tilbage til Bojsens EM favoritter: Tyskland. Belgien. Spanien. Er der andre? Hjemmeholdet Frankrig bør ikke undervurderes, men at være i vanskeligheder imod Irland? Hmmm … Polen? Wales? Portugal? Nej, vel?

Ved du for resten at Google godt er klar over at EM er i fuld gang. Prøv at google ”em 2016” og se hvad der sker.

Hvis du er lidt frisk, forklarer du mig lige hvilket hold jeg skal spille på som samlet vinder af EM 2016.

Ps. Vidste du at Nettips startede som oddset-site tilbage i 1999? Jo, den er god nok – se selv. 🙂

SIDSTE: Skrevet tirsdag morgen. Fodbold er en dejlig sport. Regn med det uberegnelige. Tillykke til Island. Fame stærkt gået.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.