Er du til spil og halløj?

Er du til spil og halløj?

I 1999 blev dette site skabt. Nettips.dk blev anskaffet den 1. juni 1999, og vi har igennem tiden valgt at skifte indhold fra en boldgade til en anden. Nettips startede nemlig med at være en hjemmeside for folk, som godt kan lide at oddse og spille på sportsresultater.

Hvis du ønsker at vide hvornår et domæne er blevet registreret, kan du slå dette op på en række forskellige hjemmesider, som kan oplyse om ”Whois”, altså ”Hvem er” på dansk. Skal jeg nævne et enkelt eksempel på sådan et site, er www.azero.dk en mulighed. Du gør det under sektionen Domænetjek på forsiden.

Et tilbageblik

Nå, men altså Nettips er ikke den yngste mand i skolegården. I starten blev hjemmesiden skabt via design i Microsoft Frontpage, og siden opgraderede vi forskellige databaseløsninger. Ikke mere snak om teknik: lad os se på indholdet.

Det handlede nemlig udelukkende om Tips 12 og 13 samt oddset. Vi havde stor lyst til at give gode fif til oddset, og dengang kunne man ikke oddse hos Dansk Tipstjeneste (som det hed dengang). Derfor løb vi af og til ind i problemer, når vi linkede til udenlandske bookmakere.

Dette er vi heldigvis kommet over, og i dag er links til udenlandske bookmakere helt lovligt. Hvis du for sjov skyld ønsker at se Nettips anno november 1999, så tjek dette labre look via Wayback Machine. Dengang havde vi bare sans for den slags spil på nettet.

Oddset på nettet

I dag findes der masser af muligheder for at spille online på nettet hos forskellige bookmakere, og en del af dem har af og til bonuskoder, som betyder at du kan spille gratis, hvis du ellers er dygtig nok. I al fald for en stund. Et af disse gode tilbud er Unibet Bonuskode, hvor du tilsyneladende kan få op til 1500 kroner i bonus. Husk at læse det med småt.

På et tidspunkt løb vi tør for tid, og redaktionen valgte at gå hver til sit. Da undertegnede i samme periode skrev freelance for Fyns Amts Avis, blev mit avis-emne forvandlet til net-emne. Mine it-artikler blev lagt online i denne periode, og Nettips var pludselig ikke længere et sted for fodboldnørder, men i stedet et site for it-nørder.

Bonuskoder på oddset og software

Og sådan har det nu været i en efterhånden lang årrække. Ikke dermed sagt at jeg ikke oddser på fodboldresultater. Oddset er efter min mening langt sjovere end en tipskupon med 13 kampe, hvor du kan helgardere, hvis dine evner er begrænsede.

Nettips er i dag et site, som af og til nævner bookmakere, casinoer og andre steder, hvor du kan tjene penge hvis du er dygtig. Dog er vores fokus i dag på it – en dejlig kort betegnelse for et kæmpe stort område. Og her kan vi af og til præsentere små fif til bonuskoder – ikke kun til oddset, men også til software og andre net-tjenester.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.