Din nye webshop – fra start til slut

Din nye webshop – fra start til slut

Går du med ønsket om at starte en webshop? Hvis ja, er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig sat os ind i tingene og har lavet en guide, som du kan støtte dig til under hele processen. Du har selv fået idéen til din webshop – den kan vi ikke så nemt få for dig, men herfra, og til webshoppen er i luften, kan vi hjælpe dig.

Det første spadestik

Idéen og ønsket om en webshop er naturligvis allerførste skridt, men den næste del af processen koncentrerer sig primært om idéudvikling. Hvordan skal den se ud? Hvordan skal den opbygges? Hvilke produkter og varer vil du sælge derfra? Det er spørgsmål som disse, du skal tage stilling til i denne fase.

Det praktiske

Når du har alle idéer på plads, er det tid til at gå videre i processen. Nu er det nemlig tid til at oprette selve webshoppen og sætte den op, så den passer til dine ønsker, behov samt til den type varer, du vil sælge fra webshoppen. Har du brug for hjælp til at sætte din nye webshop op, kan du med stor fordel følge genvejen her. Her kan du nemlig gratis og uforpligtende prøve at sætte din webshop op og se, om det lever op til dine krav og forventninger.

Benarbejdet

Nu er webshoppen forhåbentligt sat op, og du er klar til benarbejdet – det hårde arbejde. Herunder hører alt, hvad der hedder vareoprettelse, tekstforfatning, udvælgelse af billeder og meget mere. Det lyder måske simpelt, men det tager i virkeligheden meget længere tid, end man tror. Sæt derfor god tid af til denne proces. Når man som kunde besøger en webshop, er det første indtryk det absolut vigtigste. Sørg derfor for, at layoutet spiller, og at teksterne er gode, kreative og ikke mindst korrekte.

Den sjove del – launchen

Med alt det hårde arbejde bag dig er det tid til at fejre, og hvilken bedre måde at fejre på end at invitere venner, familie og kommende kunder til en festlig launch? Hvis det er muligt, kan du med fordel lade launchens tema afspejle de produkter, du sælger på din nye webshop. Sælger du børnetøj, lader du børnene være i centrum. Sælger du smykker, lader du det være i centrum og så fremdeles.

Skal det være ekstra festligt, kan du fylde gavekartoner med nypoppede popcorn eller slik, så dine gæster får lidt sødt til ganen.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.