Blæk er billigere end laser

Blæk er billigere end laser

HP udsendte for nyligt en pressemeddelelse, hvor virksomheden meddeler en for mig meget overraskende information: at blæk I mange tilfælde er 50 procent billigere end laser – og vi snakker altså om brugen af printere, mine damer og herrer.

Faktisk udtaler en fyr højt på strå hos HP: – Vi arbejder hele tiden på at skræddersy printerløsninger til virksomheder – store som små.

I mit lille hjemmekontor har jeg en efterhånden træt farvelaserstående. Fabrikatet er Dell, men jeg må sige at jeg har været meget tilfreds med laserprinteren. En god kvalitet til rimelige penge, og jeg har sjældent skullet ned i byen for at hente blækpatroner. Det skulle jeg ofte, da jeg havde en blækprinter.

15 nye printere fra HP

HP sender 15 nye printere på markedet, og der er tale om printere i forskellige klasser: en ny kategori af HP PageWide printere med farve i topklasse, lave ejeromkostninger, tophastighed, energieffektivitet og verdens mest avancerede sikkerheds- og administrationssystem. Siger HP altså.

Desuden dukker nogle nye OfficeJet Pro printere op, som skulle være printere, der egner sig til en virksomhed af min størrelse, altså mindre firmaer som hungrer efter kvalitet til en venlig pris. Det er noget jeg godt kan lide: god kvalitet til fornuftige penge.

Så dukker nye LaserJet printere med høj laser performance op. Disse printere er udelukkende til sort/hvid print, og dermed ikke noget for mig. Endelig lancerer HP et sikkert system, som skal hjælpe os med at forebygge angreb på vores printere.

Hvad ville du vælge?

Men altså: blæk er billigere end laser, postulerer HP. I pressemeddelelsen skriver de ordret: – Her er det relevant at påpege, at blæk ofte er billigere end laser. HP har med sine printere formået at reducere omkostningerne på blækprint med op til 50 % i forhold til laserprint.

Det giver mig mod på at prøve blækprintere igen. Og så alligevel ikke. Jeg elsker laserprint på grund af hurtige print, og generelt finder jeg kvaliteten bedst med laser, når det primært at tekst jeg udskriver.

Hvad ville du vælge, hvis du skulle skifte printer?

Læs mere hos HP: www.hp.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.