Behagelige nytårslinks

Behagelige nytårslinks
Foto: Søren Bojsen

Er du vågnet op med stor træthed, slemme tømmermænd eller lommesmerter? I så fald synes jeg du skal læne dig tilbage og nyde en surftur på nettet. Du kan også hente junkfood hos nærmeste pizzapusher og bringe en stor cola med hjem ved samme lejlighed.

At vågne op til endnu en trist nyhed fra en natklub i Tyrkiet understreger måske desværre at 2017 bliver mindst lige så frygteligt som 2016 var. Derfor er det vigtigt at huske at vi skal leve mens vi er her.

Lad os tage surfhandskerne på og komme lidt omkring i det cyberske univers. Nettips ønsker alle et godt nytår.

www.basketligaen.dk: Ja, sport er en svær en at tygge på sådan en dag som i dag. De dygtigste basketspillere holder formentlig helt fri, så læs lidt om ligaen på den officielle hjemmeside.

www.liverpoolfc.com: I går spillede Liverpool og de vandt over City. Dermed er Liverpool på andenpladsen i den engelske liga, men mon de vinder det engelske mesterskab?

Bisse – et kæmpetalent

www.soundcloud.com/showbisse: På Soundcloud kan du lytte til en masse forrygende god musik. En af de danske kunstnere jeg glæder mig til at følge fremadrettet, er Bisse. Lyt til hans musik og bid mærke i hans gode tekster.

www.hifi-freaks.dk: Hvis lyden skal være i top, må du ind på nettet og finde hifi. Hos disse freaks er der meget at vælge imellem.

www.udemy.com: Bliver 2017 året hvor vi alle skal dygtiggøre os? Hos Udemy kan du købe dig til en række fremragende online kurser.

www.thingslife.com: Amerikansk blog med blandet indhold. Underholdning. Kæledyr. Livsstil. Mad. Den slags, du ved.

www.vinfruen.dk: Fik du rigeligt med vin i går? Hvis ikke – og så alligevel – synes jeg du skal besøge Vinfruens hjemmeside, hvor man køber elegant tysk hvidvin fra Franken.

Yousee i modvind

www.yousee.dk: Ja, den måtte jo komme. Yousee oplever store problemer med at give kunderne signaler i flimmerkassen. Og der er regulær shitstorm på vej. Ps. Deres tv-pakker stiger i øvrigt pr dags dato …

www.sp-creation.dk: To knægte fra Sydfyn forstår at skabe eminent flottemøbler. SP står i øvrigt for Simon og Peter, og de er hamrende dygtige. Se deres flotte snedkerier på hjemmesiden.

www.inc.com: Skal 2017 være året hvor du springer ud som iværksætter? Så få en masse gode tips og vejledning på Inc.

www.aux.tv: Jeg har opsagt min tv-pakke hos Stofa, så nu er jeg på udkig efter gode, alternative tv-kanaler. Her er måske en af dem.

www.technologyreview.com: Vi slutter af i teknologiens tegn. Her kan du blandt andet læse om de største it-brølere i 2016 samt de bedste gadgets som dukker op i 2017.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.