7 kabale på nettet

7 kabale på nettet

En moderne computer i dag mestrer nogle af de mest avancerede spil, der er produceret de sidste mange år. 3D grafik og lynhurtige bevægelser i spil er ikke nogen hindring for en nogenlunde ny pc med ordentlig grafikkort indbygget. Det skal til gengæld også være af nyere dato, hvis de nye spil skal afvikles på computeren uden lagging og andre irritationsmomenter.

Jeg skal indrømme at min karriere udi computerspil er sat på stand by. Med stor fornøjelse husker jeg tilbage på adventurespil som Indiana Jones, Larry Laffer og Monkey Island, og selv om det er over 20 år siden, var det spiloplevelser, som fruen og jeg havde sammen. Gåder skulle knækkes for at komme videre i spillene, og det medførte af og til søvnløse nætter, hvor man spekulerede på, hvordan man kunne få Indiana Jones igennem paskontrollen.

7 kabale på Windows computere

Men spil til computeren kan fås i alskens afskygninger. Lige fra de populære actionspil over sports- og racerspil. Og så er der de spil, hvor man er nødt til at bruge kløgt og samtidig have en portion held i bagagen. Herunder finder jeg kabalespil som en af de sikre vindere. Svigerfar elskede at lægge 7 kabale og andre kabaler på sin computer. Og min mor gør det samme den dag i dag.

Hvorfor er 7 kabalen mon så populær? En af de åbenlyse årsager er at Microsoft allerede tilbage i 1990 inkluderede 7 kabale i deres Windows styresystem. Dermed fik mange øje på den snilde måde at få tiden til at gå med lidt sjov ved computeren. I dag skal man selv installere 7 kabale på computeren, men der er faktisk ganske smarte alternativer.

Læg kabaler online på nettet

Et af disse alternativer er at spille 7 kabale online på internettet. Dette kan gøres på hjemmesiden, hvor du finder en masse variationer af 7 kabalen, og smartest er, at du kan spille dem alle sammen online uden at skulle installere dem på din computer. Dermed kan du – uanset hvilken computer du sidder ved – lægge en 7 kabale og slappe af med syslerierne.

På hjemmesiden, som jeg netop linkede til, kan du lægge 7 kabaler frit og kvit. Det koster ikke en krone, og via få klik er du snart i gang med det store kabalesjov. Selv om hjemmesiden er hollandsk-ejet, er alle tekster på hjemmesiden på dansk. Hvis du vil lidt mere til bunds i informationen om kabaler generelt, henviser jeg med glæde til denne Wikipedia-artikel.

Held og lykke med at få kabalen til at op.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.