60.000 varer hos Wupti

60.000 varer hos Wupti

Hjemmesider med varer på hylden dukker hele tiden op, og udbuddet af varer stiger for hver dag der går. Du kan snart købe alt mellem himmel og jord på nettet, og små, geniale nicheprodukter ser dagens lys.

Et af disse produkter er for eksempel en batteridrevet plastrørskærer fra Michann Tools. Her får man pludselig en brugervenlig rørskærer, som oven i købet er transportabel. Men andre webshops skruer bissen på med hensyn til kvantitet. Det er Wupti.com et eksempel på. De har nemlig nu over 60.000 forskellige varer på de virtuelle hylder.

Wupti har som et af målene at tage kampen op imod større udenlandske webshops. Hvorfor har vi danskere så travlt med at lægge spareskillingerne hos udenlandske webshops, hvis vi kan købe det lige så godt og billigt herhjemme, spørger Wupti.

Webshops er velkomne

Så nu inviterer Wupti alle danske webshops til at sælge deres produkter direkte gennem Wupti.com. I foråret 2017 kunne vi danskere således vælge imellem 28.000 forskellige varer på Wupti, og som tiden er gået og flere webshops har koblet sig op på Wupti, har antallet af varer altså nu passeret de 60.000 varer.

Og på Wupti finder man mange forskellige typer af varer. Du finder således alt fra elektronik, armbåndsure og printerpatroner til bamser, cykler og krydderier fra den samlede skare af webbutikker. Det ser ikke ud til at antallet af varer falder, idet flere og flere webshops kobler sig på Wupti dagligt.

Den bedste dukker op øverst

I 2015 blev Wupti opkøbt af Dansk Supermarked Group. Dengang var der ”blot” 14.000 varer i webshoppen, og med den nye udgave af Wupti lader det til, at du og jeg og andre danskere bør kunne finde lidt af hvert på den store webshops-portal, som Wupti er blevet.

Wupti sælger naturligvis stadig sine egne varer på hjemmesiden, men ifølge Wupti er det den sælger, som har den bedste pris, bedste rating og de bedste leveringsbetingelser, som dukker op øverst, hvis du søger efter specifikke produkter på Wupti.

Hvis du brænder varm på et produkt på Wupti.com, kan du straks se om det er Wupti eller et andet firma, der sælger varen. Dette figurerer nemlig ud for den pågældende vare, og du ser også at det er en del af Wupti Marketplace.

Så hvem ved: måske handler du din næste vare på nettet via Wupti. Jeg ledte efter nye golfbolde, men her kunne jeg konstatere, at den udfordring magtede Wupti ikke. Til gengæld kunne jeg købe et børne golfsæt

www.wupti.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.