4 tips til kaffepausen

4 tips til kaffepausen

Det er fint med en kop kaffe og en sludder med kollegerne, men af og til har man egentlig mest lyst til bare at hvile ørerne – ikke sandt? Det skal du bestemt ikke være flov over. Faktisk er det sundt at koble lidt af fra tid til anden. Socialt samvær er godt, men det er også sundt at holde sig selv med selskab fra tid til anden.

En klassiker er naturligvis at komme ud og få benene strakt. Få frisk luft og lidt motion, hvor det er muligt. Er det en kort pause, er der som oftest ikke tid til den slags. Men har du en computer eller smartphone ved hånden, er mulighederne mange.

Tjek sportsresultater eller nyheder

Hører du til de mange, der går lidt op i håndbold, fodbold eller andre sportsgrene, eller bare synes det er rart at være opdateret helt generelt, er det let at få en hurtig update online. Om du bruger Ekstrabladet, TV2 eller et af de mange andre online medier, er for så vidt lige meget. Find et, der passer til dig, og bookmark siden. Så er du inde på sekunder, og kan hurtigt få et overblik over verdenssituationen.

Få lidt spænding med online casino

Nogle gange kan det være rart bare at slå hjernen fra og hyggespille lidt, og her er der heldigvis også masser af muligheder. Hvis du beslutter dig for at prøve kræfter med en ny spilleside, skal du altid huske at tjekke for eventuelle bonuskoder. Eksempelvis kan du få en Leo Vegas Bonuskode, hvis du spiller hos Leo Vegas, og det samme gør sig gældende mange andre steder. Pointen er, at du typisk får ekstra penge at spille for – helt gratis. Det er værd at tage med. Der findes tusindvis af forskellige spillemaskiner, så shop rundt, og prøv noget nyt fra tid til anden.

Lyt til din yndlingsmusik

For mange er musik en af de ting, der gør livet værd at leve. Der findes musik til ethvert humør, og i vores moderne tidsalder er musikken altid inden for rækkevidde. Snup et par hovedtelefoner på, og nyd 10 minutter i selskab med dit yndlingsband. Det koster ikke alverden at abonnere på eksempelvis Spotify, men meget musik kan også findes helt gratis på YouTube.

Dyrk din hobby på Facebook

I løbet af få år er Facebook stormet frem, og det er faktisk lidt af en guldgrube, hvis du har en hobby eller interesse. Der findes efterhånden specialgrupper om snart sagt alt mellem himmel og jord, og det kan være vældig hyggeligt at læse opslag fra ligesindede. Meld dig ind i relevante grupper, og brug pausen på at tjekke op på nye opslag. Kan du lidt engelsk, er mulighederne endnu videre. Der findes specialgrupper om alt fra myre-opdræt til trædrejning, så det er bare med at få fundet de grupper, der interesserer dig.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.