Sådan kan du kvitte smøgerne

Sådan kan du kvitte smøgerne

Der er mange gode idéer til, hvordan man lærer at droppe cigarretterne. Nogle mener, at man skal tage en ”kold tyrker”, andre mener, at man skal tænke på bestemte ting i hverdagen. Der findes dog også nogle måder, som ikke kræver helt så meget hokus pokus, og som giver en naturlig nedtrapning. De ting findes på nettet.

Hvis du gerne vil kvitte smøgerne, har du sikkert overvejet, hvordan processen skal foregå. Måske har nogen fortalt dig, at det er lettest, hvis du bare stopper fra den ene dag til den anden, imens andre fortæller dig, at du langsomt skal trappe ned. Nogle har måske sågar fortalt dig, at du i en kort periode skal ryge mest muligt, så du til sidst ikke har lyst til smøgerne mere.

Der findes dog også andre måder, og e-cigarretter er en af dem, som rigtig mange benytter sig af og har succes med. Det skyldes primært, at det giver lidt den samme følelse som at ryge en cigaret, og i modsætning til et plaster vil du have følelsen af, at du suger på noget. Det er måske den største forskel fra e-cigarretterne til andre midler til at stoppe.

Du kan finde dine e-cigarretter på nettet, og der er rigtig mange muligheder. Vil du læse mere om emnet, kan du gå ind på www.pandacig.dk .

Styrk udvalget

For rigtig mange barer, diskoteker eller caféer er det tilfældet, at mange af de besøgende ryger. Man vil derfor gerne give nogle muligheder, som gør gæsterne tilfredse, så de får lyst til at komme igen. Dog er lovgivningen rigtig stram på området, og det betyder, at mulighederne er begrænsede. Selvom man kan sælge cigarretter, så er det ikke lovligt at ryge dem ret mange steder, og det begrænser mulighederne meget.

Dog findes der nogle gode måder at vise omsorg for sine gæster, når man eksempelvis bestyrer et diskotek eller en bar. Man kan eksempelvis sælge e-cigarretter, som gør livet lidt sjovere for rygende gæster. Det kan foregå til rimelige priser, og der kan laves områder, hvor gæsterne kan sidde og nydes deres sug.

Flere smagsoplevelser

Hvis man gerne vil gøre noget ekstra for sine gæster, så kan man selvfølgelig kigge på, hvordan man gør udvalget mere unikt. Det sker ved, at man opstiller en masse forskellige smage, som gæsterne kan vælge imellem. På nettet er der nemlig mange muligheder for at vælge forskellige aromaer, som giver nogle ret forskellige oplevelser.

Nogle kan måske bedst lide en blid æblesmag, mens andre vil have noget mentol, når de ryger. Behovene er meget forskellige, og det skal man selvfølgelig være opmærksom på, når man bestyrer en natklub eller en bar.

E-cigarretter kan også være en sjov mulighed, hvis man eksempelvis arrangerer events eller ture. Før i tiden handlede det ofte om, hvordan man kunne stoppe de rigtige steder, så gæsterne kunne ryge. Her er det en mulighed at tilbyde e-cigarretter som et alternativ, hvor man også kan fortælle lidt om de forskellige muligheder. Det vil være med til at øge tilfredsheden hos rygerne, og ikke-rygerne slipper samtidig for en masse røglugt.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.