Powerbank med masser af power

Powerbank med masser af power

Vi kan lige så godt indrømme det: vi får til stadighed hele tiden mere brug for ekstra strøm til vores smartphones. Større skærme, kraftigere processorer og flere apps, som kræver online tilstedeværelse hele tiden. Det er scenariet for mange af os, og vi mærker at det tærer på telefonens batteri.

Personligt har jeg for længst afinstalleret Facebooks officielle app. Det er nemlig en af de store strømslugere, fordi den blandt konstant skal fortælle mig om venners gøren og laden. I stedet bruger jeg en anden app, som jeg selv kan tæmme med hensyn til statusnotifikationer.

Alligevel sluger min telefon ganske meget strøm, og da jeg ofte er på farten – især i ferier – kan det være guld værd at have ekstra saft med i lommen. Det er jo ikke altid at man lige står og hænger ud ved en stikkontakt.

Løsningen er en powerbank

Løsningen er at have en såkaldt powerbank i lommen. En powerbank er et bærbart ekstrabatteri, som du hele tiden kan lade op, når muligheden for strøm er til stede. Det betyder med andre ord at du lader din powerbank op hjemmefra, og at du dermed har ekstra strøm med i lommen via den strøm, der ligger gemt i din powerbank.

Får du brug dermed brug for strøm til telefonen, mens du er på farten, hiver du din powerbank op ad lommen, kobler telefonen til powerbanken, og snart vil du opdage at din telefon atter lades op trods den manglende stikkontakt.

Powerbanks fås i forskellige størrelser. En af de store drenge er den nye powerbank fra Sandberg. Modellen hedder Survivor Powerbank 15600 Pro, og der er virkelig både tale om strømoverlevelse samt Pro, fordi denne powerbank lagrer 15600 mAh, som på jævnt dansk betyder, at der er rigeligt med strøm på batteriet.

Opladning af 2 telefoner ad gangen

Mange af de små powerbanks byder på cirka 5.000 mAh, så denne Survivor fra Sandberg hamrer altså cirka 3 gange så meget batteri i hovedet på dig og dine venner. Man kan nemlig oplade 2 telefoner ad gangen med Survivor Powerbank 15600 Pro, som står til en vejledende pris på 699 kroner. Det kan ske via traditionel USB, via USB C og via Quickcharge.

At det er en ren overlever (survivor på engelsk) understreges af at den er IP68 certificeret. Hvis du ikke er klar over, hvad det betyder, kan jeg fortælle, at den klarer slemt støv og at den også magter en tur under vandet.

Survivor Powerbank 15600 Pro er velegnet hvis du skal på tur i naturen. Der er indbygget karabinhage, så du har den ved dig hele tiden, og skulle du have behov for en superstærk lommelygte, er sådan én også indbygget i denne powerbank.

Der er stadig mange store festivaler derude i indeværende sæson, så Survivor Powerbank 15600 Pro kunne være en spændende gadget at prale med i teltet. Den er naturligvis også velegnet til andre, som opholder sig i naturen, og hvor der kan være langt til næste stikkontakt.

Se den imponerende powerbank, designet i stabile soldaterfarver, på https://sandberg.it/da-dk/product/Survivor-Powerbank-15600-Pro

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.