Opladning på farten

Opladning på farten

Os med elektriske apparater i lommen kender til det helt store dilemma: når en rum tid er gået, begynder viseren at nærme sig 0 procent, og snart er det slut med at telefonere, sms’e og surfe på den mobile enhed. Og nix Facebook, Instagram og hvad man ellers fornøjer sig med.

Med mindre du har dit opladerstik med i lommen, men hvem har det? I stedet kan du overveje at investere lidt penge i en såkaldt powerbank, som er et mobilt bitte batteri, som hjælper dig med at holde liv i din smartphone. Sandberg er en af de virksomheder, der producerer disse powerbanks.
De præsenterer en ny powerbank, som naturligvis oplader på helt traditionel vis. Dog er nyskabelsen, at den også kan oplade apparater, der bruger USB C. Min smartphone – en Nexus 6P – bruger USB C, og her har jeg manglet USB C opladningsmuligheden. Powerbanken har også almindelig USB indgang, og så peger den på Quick charge, så din opladning går endnu hurtigere.

Hurtig opladning i bilen

Du har måske oplevet at hurtig opladning ikke virker? Dette opleves eksempelvis når man oplader apparatet i bilen, og er man først vænnet til hurtig opladning, er det en prøvelse at skulle vente ekstra minutter på, at apparatet atter er funktionsdygtigt.

Sandberg præsenterer også en oplader til bilen, som kaperer hurtig opladning, og så har de en oplader på bedding, som du kyler i stikkontakten, hvorefter den lader din smartphone hurtigt og effektivt. Priserne for de 3 apparater er som følger:

  • Oplader til bilen: 199 kroner
  • Oplader til stikkontakten: 199 kroner
  • Powerbank til bl.a. USB C: 499 kroner

www.sandberg.it

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.