De mest stillede spørgsmål i 2017

De mest stillede spørgsmål i 2017

Hvorfor er Rundetårn rundt? Hvor mange sekunder er et minut? Hvad hedder borgmesteren i Svendborg? Hvem scorede til 1-0 i fodboldfinalen i 1974? Jo, der stilles mange gode spørgsmål døgnet rundt, og det er i høj grad også gældende på internettet.

Danske Storybase er specialister i at opsamle en mængde data fra søgninger i Googler, og herunder har Storybase opsamlet de spørgsmål, som vi danskere spørger Fætter Google. Disse spørgsmål siger meget om os. Hvem vi er og hvad vi har på hjerte. Derfor skynder Nettips sig med at bringe nogle af de spørgsmål, som vi danskere stillede Fætter Google i 2017.

Storybase har i øvrigt netop udsendt en bog, der hedder Danmarks spørgsmål 2018. Bogen er skrevet af Torbjørn Flensted og Kim Hove. Den kan købes på nettet.

Hvor mange hedder?

Det er nok en klassiker. Dels er det sjovt at se hvor mange der hedder det samme som én selv – og måske er der en masse nybagte forældre, som søger inspiration til yngstearvingens kommende navn? Ps. 3 danskere hedder Allan Bojsen.

Hvad er klokken?

Ja, dette spørgsmål er et populært emne, og det vel næppe bag på de fleste. Klokken er blevet populært, og så er det jo altid rart at møde til tiden eller få tændt fjernsynet i rette tid. Lige nu i skrivende stund er klokken 12.25.

Hvilken uge er vi i?

Når det kommer til arbejdsaftaler og ferieplanlægning, er det altid rart at kende til uge´numre. Det er jo noget bras at bestille ferierejsen til Mallorca i uge 28, hvis du først har ferie i uge 29. I skrivende stund er vi i uge 52, 2017.

Hvad kan jeg blive?

Dette spørgsmål er samtidig titlen på en bog, som vi kunne låne på biblioteket på Ullerslev Centralskole i 1980’erne. Det var så at sige håndbogen for skolevejlederen. I dag googler folk spørgsmålet. I teorien kan vi blive det vi ønsker.

Hvem ringer?

Ja, det er dæl’me et godt spørgsmål. Din smartphone ringer og du kan se et ukendt telefonnummer på displayet. Skal du tage telefonen eller lade den ringe? Hvis nummeret er privat, er det muligvis en god ide at lade den ringe.

Hvornår går solen ned?

Tja, det er straks en forudsætning at finde ud af om solen overhovedet er stået op. Det kan nemlig godt knibe i disse mørke tider, hvor jeg godt nok synes at solen har snydt os i en længere periode. Hvor går solen hen, når den går ned? Til psykolog?

Hvor meget kan jeg låne?

Et hyppigt spørgsmål hos folk, som oplever et behov for at stable penge på benene. Måske til julegaver. Måske til en lejlighed. Måske til en bil.

Se mange flere interessante søgninger på www.seo.dk/mest-soegte-ord-paa-google/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.