Mand! Her er 45 ultimative tips.

Mand! Her er 45 ultimative tips.

Torsdag morgen falder jeg tilfældigt over en hjemmeside på engelsk. Overskriften er 45 ultimate tips for men. Den kan jeg ikke sidde overhørig, og da jeg efter få sekunders læsning kan se, at andre kunne have glæde af indholdet, sidder jeg altså her og skriver dette indlæg.

De 45 ultimative tips til mænd handler nemlig om lidt af hvert. Du får tips til påklædning, gode manerer, etikette, kropssprog og livsfilosofi. Jeg har derfor udpeget nogle af de gode tips og viderebringer disse på linjerne her med små bibemærkninger. Kast et blik ind på siden og læs alle tips. De fleste af dem giver god mening for mig – måske også for dig?

Køb kvalitet

Når du køber udstyr, er det en god ide at handle kvalitet, så behøver du kun at købe udstyret én eller få gange. Billigt udstyr er som regel skrammeludstyr.

I biffen på første date?
Nixen bixen. Man tager ikke en date med i biffen på første date. Man snakker med hinanden og finder derigennem ud af, om der er et match. Desuden er det jo ikke sikkert, at hun er interesseret i finske thrillere fra 70’erne, vel?

Kig folk i øjnene
Når du taler med folk, er det altså mest høfligt at kigge dem i øjnene. Hvis du synes det er en svær manøvre, så sig til dig selv, at du efterfølgende vil huske hvilken farve øjne de havde. Så er du nemlig tvunget til at se dem i øjnene. Husk også at smile med dine egne øjne, ikke?

Børst tænder inden slips
Du har travlt og skal i byen. Du beslutter dig for at tage slips på for at gøre et godt indtryk. Bagefter smører du tandpasta på tandbørsten og begynder at børste tænder. Swump! Så er slipset ramt af første byge tandpasta. Morale: børst tænder først og derefter slips på.

Ros hendes sko

Kvinder kan godt lide at man anerkender dem og roser dem. Kast derfor altid et blik på hendes sko og ros skotøjet. Det plejer at være en god is-destruktør.

Drik op
Du må aldrig efterlade en øl halvtom eller halvfyldt. Du har bare at drikke op, har du. Det er nærmest utroværdigt ikke at drikke en øl op.

Udlån med omtanke
Mange mennesker vil sikkert spørge dig, om du kan låne dem dit eller dat. Udgangspunktet er at det altid er godt at gøre andre menneske gode tjenester, og derfor giver det god mening at låne ting ud. Lån dog aldrig ting ud, som de ikke har råd til at miste.

Hellere spørge end svare
Når du snakker med folk, så prøv at stille flere spørgsmål end du reelt selv svarer på spørgsmål. Folk kan grundlæggende godt lide at snakke om sig selv, så spørg ind til dem.

Mindre brok

Rigtige mænd får gjort noget vedsagerne, også selv om de møder modstand. I stedet for at bruge ressourcer på brok, så brug kræfterne på at få gjort tingene. Du er også meget mere tilfreds efterfølgende.

Vær dig selv
Folk, som ændrer på sig selv for at gøre andre glade eller tilfredse, er ikke sig selv. Det skal du være: vær dig selv, og så må folk tage dig som du er – eller lade være.

www.pulptastic.com/45-life-tips-every-man-needs-know/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.