Kaspersky Total Security 2016

Kaspersky Total Security 2016

Med jævne mellemrum kigger jeg på nyt software. Du tror det måske ikke, men det kan faktisk godt være lidt opslidende. Især når det gælder sikkerhedsprogrammer, for de har det med at spærre en smule for hinanden. Ikke desto mindre aftalte jeg med Kaspersky, at jeg lige skulle kigge nærmere på deres nyeste antivirusprogrampakke, Kaspersky Total Security 2016.

Der er tale om en voksen herre med mange elementer indbygget. Inden jeg begynder at beskrive programpakken som sådan, er det på sin plads at pointere, at denne beskyttelsespakke også fås i versioner til Mac og til Android. Prisen for 1 års licens er 549 kroner. Her er der straks nogen som vil mene, at man med sindsro kan spare penge.

Det kan man blandt andet gøre ved at installere en af de gratis antivirusløsninger, som der efterhånden findes en del af. Man kan også vælge at satse lidt håndører på, at man via denne pakke er bedre beskyttet på en række forskellige leder og kanter.

Kaspersky passer på dig

Kaspersky Total Security 2016 er nemlig en komplet pakke, som naturligvis holder øje med de virusser, der måtte være på vej ind i din computer eller smartphone. Kaspersky har imidlertid valgt også at skele til andre farer, som risikerer at gøre dig en anelse ked af det. Det er de færreste som bryder sig om at blive narret på en eller anden måde.

Og vi skriver jo 2016, og derfor er vi nødt til at forholde os til, at banditterne lurer derude i Cyberspace. Vi er efterhånden på nettet alle sammen, og det er derfor soleklart, at kriminelle folk vil opholde sig der parallelt med os i håbet om, at de kan tage fusen på os. Enten på den ene måde – eller den anden. Derfor indeholder Kaspersky Total Security 2016 en række yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

I dag handler det jo ofte om at vi bruger vores identitet en hel del, når vi er på internettet. Derfor oplever mange den enorme ubehagelighed, at nogen ”kaprer” ens identitet. Netop identitetstyveri er et voksende problem, og i Kaspersky Total Security 2016 er der indbygget en beskyttelse af din online identitet. Dette sker via et indbygget anti-phishing-modul, der holder skarpt øje med, hvor du indtaster personlige informationer. Er du på gyngende grund, vil programmet advare dig.

Forældrekontrol og backup i skyen

Som forældre ved vi, at børn og unge somme tider handler lidt lemfældigt med deres online sikkerhed, og Kaspersky Total Security 2016 indeholder en forældrekontrol, som sørger for at holde børnene væk fra hjemmesider, der har blakkede rygter.

Og når det handler om penge, er vi helt klar over at nogen nemt snører os, hvis vi ikke lige holder et vågent øje med hvor vi anvender vores kreditkort på nettet. Problemet er blot, at banditter ofte skaber så troværdige websites, at de ligner den ægte vare. På nul komma fem kan dit kreditkortnummer være landet i de forkertes hænder. En sikker-penge-teknologi i Kaspersky Total Security 2016 holder øje med hvilke websites du indtaster de dyrebare informationer ind i.

Ud over disse vældigt interessante beskyttelsesmekanismer indeholder Kaspersky Total Security 2016 også andre spændende elementer, som fortjener at få et ord med på vejen. Pakken kan for eksempel holde øje med dine adgangskoder og samtidig gemme dem, så de ligger i et beskyttet univers på en beskyttet server. Dermed har du adgang til dine adgangskoder, uanset hvor du er i verden.

Kaspersky Total Security 2016 indeholder en onlinedel, hvor du kan gemme filer og mapper i skyen. Det betyder egentlig blot, at du kan vælge at opbevare dine data hos Kaspersky, hvis du ønsker en sikkerhedskopi i sikkerhed. Du kan naturligvis også vælge at lægge en backup hos Microsoft eller Google eller en helt tredje, men Kasperskys tilbud er rigtigt godt, hvis du endnu ikke har en backup ude i skyen.

Afsluttende bemærkninger

Nu har jeg haft Kaspersky Total Security 2016 installeret på min stationære Windows computer igennem et par uger, og pakken har faktisk gjort det den skulle: at holde øje med at alt går efter planen, og at programmet holder øje med mine gøremål. Heldigvis har programmet ikke advaret mig endnu, men jeg regner bestemt med, at advarselslamperne blinker, hvis jeg er på vej ud i noget smuds.

Der er mulighed for at afprøve denne gratis sikkerhedspakke fra Kaspersky i 30 dage, og du finder download via hjemmesiden.

Kaspersky: Anti-virus til Microsoft Windows 10 på dansk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.