Gratis antivirus fra Kaspersky

Gratis antivirus fra Kaspersky

Gratis antivirus er noget de fleste godt kan lide. Lige siden jeg startede min karriere udi it – og med karriere mener jeg såmænd blot liv – er jeg blevet tudet ørerne fulde: – Sørg nu for at installere antivirus og hold programmet opdateret.

Derfor har jeg ført denne tese videre i min anden karriere som it-underviser og it-skribent. Nu er budskabet sendt videre til kursister og læsere: – Har du nu husket at installere noget antivirus, så du undgår de helt store skader på lakken?

Mange gratis antivirus løsninger på markedet

Firmaer som Avast, AVG, Avira og Microsoft har deres gratis antivirus løsninger til folket, og nu følger et andet anerkendt antivirus firma trop. Kaspersky har nemlig meldt deres ankomst på markedet for gratis antivirus, og sådanne tiltag kan Nettips godt lide.

Vi har tidligere nævnt antivirus fra Kaspersky, og nu gælder det altså den gratis udgave af beskyttelsen imod virusser fra Kasperskys side af. Produktet hedder Kaspersky Free, og dette stykke glimrende software opdager og blokerer træls malware, virusser og andet på de hjemmesider, som du måtte besøge.

Lumske bagmænd er snu – meget snu

Det er jo ingen hemmelighed at lumske bagmænd kan finde på at installere uønskede programmer på din computer, hvis de får muligheden for det. Derfor er det meget almindeligt i denne latterlige branche at lokke folk ind på hjemmesider, hvor folk så uvidende får smuglet skidt ind på harddisken.

Kaspersky hjælper dig mod dette, og skulle det ske, at du står på en potentielt farlig hjemmeside, får du også et vink med en vognstang. Kasperskys gratis antivirus har desuden også en anti-phishing funktion, og denne funktion vil advare dig, hvis du er ved at hoppe på det trick, som går ud på at negle passwords, bankinformationer og lignende fra dig.

Overvej en betalingsløsning på antivirus

Databasen hos Kaspersky opdateres 24/7, og dermed skulle dit gratis antivirus gerne holde øje med alle trusler – og så de helt nye. Maskineriet i Kaspersky Free er tilsvarende den maskine, som er indeholdt i de andre sikkerhedsprogrammer fra Kaspersky, men der er naturligt nok ikke alle funktioner inkluderet i den gratis løsning.

Hvis du for eksempel mangler smarte finesser som Safe Money, forældrekontrol, password manager med videre, anbefaler jeg dig at kigge på betalingsløsninger fra Kaspersky. Nettips vil bringe et blik på en sådan løsning fra Kaspersky i nær fremtid.

På linket herunder får du adgang til forskellige gratis løsninger hos Kaspersky. Hvilken gratis antivirus anvender du?

www.kaspersky.com/dk/free

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.