Fem forkortede fredagslinks

Fem forkortede fredagslinks

Påsken er slut, og verden er vendt tilbage til næsten normalt stadie. Tiden iler og vi forsøger alle sammen at ile med. Det kan kræve en god kondition at følge med tiden.

Det mærkes også på de danske arbejdspladser, hvor flere og flere ansatte bukker under for stress. Stress skal tages alvorligt, da det kan få alvorlige konsekvenser for det enkelte menneske og for samfundet generelt.

Derfor: slap af til denne forkortede version af fredagslinks og lad inspirationen forfølge dig resten af weekenden. Fredagslinks er sundt for sjæl og sanser. Påstås det. Tror du det passer?

I dag hiver vi dig med til så forskellige områder som camping på Sydfyn, en dygtig fotograf, en mystisk side der ikke kan tweetes, den tyske hovedstad Berlin samt noget om nordisk mad.

www.gudmann.com: Per Gudmann er fotograf, og han er dygtig. Tjek hans hjemmeside ud og få gode fotooplevelser.

www.berlin.de: Tysklands hovedstad. Hjemmesiden oser af informationer, men jeg synes det er pakket en smule kedeligt ind.

www.nordicfoodlab.org: Denne hjemmeside ser også en anelse træt ud. Nogen vil måske endda mene at den er trist.

www.lundeborg.dk: Er du trist og har du sorg i sinde, så tag med mig ned til Lundeborg. Denne vise lever lystigt videre, og hvis du besøger hjemmesiden her, får du adgang til dejlige camping faciliteter på Sydfyn.

www.cant-not-tweet-this.com: Indholdet på denne hjemmeside kan ikke tweetes. Se hvorfor.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.