Fem flyttende fredagslinks

Fem flyttende fredagslinks

Man bevæger sig fra ét sted til et andet. Man befinder sig i Asted og flytter til Brup. Man rokerer fra et mut humør til stor glæde. Man rykker kontoret fra et iværksætterhus til et fælleskontor. Man ryster posen.

Og det er så dér jeg er lige nu. Ikke fordi det interesserer ret mange. At jeg flytter mit kontor i Bojsen IT fra et sted til et andet, men det kan måske være en nyttig info til de af læserne, der kender mig. Fraværende indsats, tænker nogen med garanti. Og ja, jeg har været en del fraværende.

Det skyldes, at jeg er nødt til at fokusere på mit enmandsfirma. Det er ligesom det, jeg skal basere min indtægt på. Så jeg prøver at skabe en forretning, hvor jeg sælger min viden til folk, der er interesserede i en ny hjemmeside, eller hvis de skal have optimeret deres nuværende hjemmeside.

Sådanne ting kan jeg godt lide at rode med, og det har jeg således gjort i små 5 år fra en base i et iværksætterhus i Svendborg. Fremtidsfabrikken har været en solid og stærk opstartsbase, hvor jeg har dyrket et sundt og givtigt netværk. Jeg har mødt lutter gode mennesker og har haft talrige fornøjelige oplevelser. Fremtidsfabrikken får alle gode tanker herfra.

4 skriveborde på 1 kontor

Og nu er jeg så kommet videre. Jeg deler kontor med 3 andre fornøjelige personer, som hver især får det ene skøre indfald efter det andet. Sammen deler vi ét stort kontor. 4 skriveborde. 4 computere. 4 tastaturer. 4 mus. Men 1 stærkt fællesskab.

Så vi fejrer flytningen. Og det gør jeg ved at forære nogle fredagslinks, og hvad vil være mere naturligt end at forære gode links væk, der relaterer sig til min fredagsfortælling. Derfor sender jeg læserne videre til hjemmesider, hvor du kan lære en masse.

Læs hvordan du kan få hjælp til fondsansøgninger ved fundraiser Torben, der driver en virksomhed med et superlækkert firmanavn. Eller tjek grafiker Christians hjemmeside, hvor du kan se hvilke kunder han blandt andet har hjulpet. Eller optimator Jens, som ved hvordan man optimerer en virksomhed, så den får endnu bedre resultater.

www.fremtidsfabrikken.com: Kast et blik på Fremtidsfabrikkens hjemmeside og hils på de dejlige folk, der har kontorer dér.

www.optimist.nu: Fundraising kan være en svær størrelse at kaste sig over, og jeg anbefaler helt klart at du trækker på Torbens ekspertise. Hils mange gange fra mig.

www.partus.dk: Partus er et reklame- og videoproduktionsbureau drevet af Christian. Han giver dig skarp sparring, når det handler om din virksomheds identitet.

www.trimogoptimer.dk: Jens driver Trim og Optimer, som er en virksomhed, der hjælper små og mellemstore virksomheder til stærk vækst.

www.bojsen.dk: Endelig er du velkommen til at tjekke min egen hjemmeside ud. Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med WordPress hjemmesider samt søgemaskineoptimering (SEO).

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.